apimages
apimages
ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ

Η Ελ Φάνινγκ είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris


Λίγες ημέρες μετά το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue, η Ελ Φάνινγκ μοιράζεται με τις θαυμάστριες της μια ακόμη μεγάλη της συνεργασία.

Στα 19 της χρόνια και ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της Ντακότα, η Αμερικανίδα ηθοποιός αποδεικνύει ότι έχει καταφέρει να γοητεύσει τη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποτελεί το νέο πρόσωπο της παγκοσμίως αγαπημένης εταιρείας καλλυντικών, L'Oreal Paris, γράφοντας κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Μπορώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σας αποκαλύψω τη μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ! Είμαι επισήμως μια #lorealista!!! Σε ευχαριστώ @lorealmakeup που με καλωσορίζεις στη ΔΥΝΑΤΗ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σου οικογένεια!!! Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που εκπροσωπώ μια εταιρεία η οποία τιμά τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ #WORTHIT #lorealparis».

 

 

Την πρώτη της εμφάνιση ως πρέσβειρα του brand θα κάνει στο Φεστιβάλ Καννών 2017 στη Γαλλία και η πρώτη καμπάνια που θα λανσάρει για τη L'Oreal Paris θα αφορά στο προϊόν μακιγιάζ «Paradise mascara».

Η Ελ Φάνινγκ γεννήθηκε το 1998 και έχει ξεκινήσει την καριέρα της στον κινηματογράφο σε ηλικία τριών ετών, όταν υποδύθηκε την νεότερη εκδοχή της αδερφής της, στην ταινία «Τ’ Ονομά Μου Είναι Σαμ».

Μετά από αυτό το ρόλο της ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές σε κινηματογραφικές παραγωγές δίπλα σε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ενώ έχει λάβει μέρος και σε καμπάνιες γνωστών οίκων μοδας όπως Tiffany & Co., Miu Miu, και Marc by Marc Jacobs.

 

 

apimages
apimages