shutterstock
shutterstock
ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ

Βουτιά στη δροσιά με 5 προϊόντα που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι


Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από αυτό το δροσιστικό αεράκι που «χαϊδεύει» το δέρμα μας ενώ απολαμβάνουμε ένα παγωμένο ρόφημα κάτω από τον ήλιο, στην παραλία.

Ακόμα κι αν αυτή η εικόνα βρίσκεται πολύ μακριά από τη δική σας πραγματικότητα, υπάρχει τρόπος να νιώσετε την εμπειρία αναζωογόνησης και ελευθερίας και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο.

Οχι, δεν θα σας πούμε ότι πρέπει να ανατρέξετε στο spa, για να απολαύσετε μια περιποίηση από τα χέρια των ειδικών, αλλά θα σας προτείνουμε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια.

Τέσσερα προϊόντα υπόσχονται να κακομάθουν την επιδερμίδα σας, δίνοντας της την ευκαιρία να κάνει βουτιά στην απόλυτη δροσιά!

Ο λόγος για τις παρακάτω μάσκες προσώπου, που θα γίνουν ο σύμμαχος της καλοκαιρινής σας περιποίησης και ενυδάτωσης, γιατί είναι ενισχυμένες με τεχνολογίες και δραστικά συστατικά που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας αισθητά.

Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με θαλάσσια λεβάντα, Apivita

Μια δροσερή μάσκα που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Περιέχει θαλάσσια λεβάντα η οποία ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση. Το βιολογικό έλαιο καλέντουλας και το σιτέλαιο συμβάλλουν στην ενυδάτωση, τη θρέψη και προσφέρουν απαλότητα, ενώ παράλληλα το αιθέριο έλαιο λεβάντας καταπραΰνει την επιδερμίδα και το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο ενυδατώνει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα ή καθημερινά επί μία εβδομάδα ως κούρα ενυδάτωσης. Απλώστε τη σε καθαρή επιδερμίδα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντιλο ή νωπό βαμβάκι και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

apivita.com
apivita.com

Μάσκα Αναζωογόνησης Καρπούζι, Korres

Αμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας και αίσθηση δροσιάς με μια «χυμώδη» μάσκα προσώπου με την υπογραφή του brand Korres. Το Καρπούζι, το έλαιο Macadamia, το Αμυγδαλέλαιο, η προβιταμίνη Β5 και το cocktail, ζωτικών για την επιδερμίδα, ιχνοστοιχείων ενυδατώνουν, τονώνουν και προσφέρουν εντατική θρέψη. Απλώστε την σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αλλά μείνετε μακριά από την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 15 λεπτά και αφαιρέστε την με άφθονο νερό.

gr.korres.com
gr.korres.com


Tea Tree Clearing Clay Mask, The Body Shop

Μια ακόμη δροσιστική πρόταση. Μια μάσκα προσώπου που καθαρίζει άμεσα, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες και απορροφώντας την υπερβολική λιπαρότητα. Χρησιμοποιήστε τη μία ή δύο φορές την εβδομάδα μετά τον καθαρισμό. Απλώστε με τις άκρες των δαχτύλων σας μια γενναία στρώση στο πρόσωπο και το λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των χειλιών και των ματιών. Αφήστε την να δράσει για περίπου 10 λεπτά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

thebodyshop.gr
thebodyshop.gr

Pure Clay Mask με ευκάλυπτο, L'Oreal Paris

Οι ειδικοί της L'Oreal Paris επαναπροσδιορίζουν διαρκώς την περιποίηση και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Pure Clay Masks, στην οποία ανήκει και η Pure Clay Mask με ευκάλυπτο. Κατάλληλη για το T-zone, που συνήθως εμφανίζει περισσότερη λιπαρότητα συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές, απορροφάει την περίσσεια σμήγματος, καθαρίζει και προσφέρει την επιθυμητή ματ όψη στην επιδερμίδα, αφήνοντας την πιο φρέσκια από ποτέ.

lorealparis.gr
lorealparis.gr

Μάσκα Ενυδάτωσης και Καταπράυνσης, Vichy

Εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy που δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη επιδερμίδα που έχει χάσει την άνεση της. 
Είναι ιδανική για τις γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα, που αντιμετωπίζουν  έλλειψη άνεσης (κνησμός, ερυθρότητα) και αφυδάτωση. Η Μάσκα Ενυδάτωσης και Καταπράυνσης έχει δροσερή υφή gel με ελαφρύ άρωμα από πράσινο τσάι, γιασεμί και μπαμπού. Εφαρμόστε την ομοιόμορφα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και χειλιών. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 5 λεπτά. Κάνετε απαλό μασάζ με την περίσσεια ποσότητα κι έπειτα ξεπλύνετε με νερό.