Από το youtube στην Estée Lauder -Αυτή είναι η νέα Global Beauty Director του brand | 0 bovary.gr
Από το youtube στην Estée Lauder -Αυτή είναι η νέα Global Beauty Director του brand | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Από το youtube στην Estée Lauder -Αυτή είναι η νέα Global Beauty Director του brand


Σε μια εποχή που τα style & beauty icons κάνουν διαρκώς την εμφάνιση τους, η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder μας συστήνει μια γυναίκα με δημιουργικότητα, φαντασία, ταλέντο και πάθος. Μια γυναίκα που κατάφερε να ξεχωρίσει για αυτά τις τα χαρίσματα και να κατακτήσει τη θέση της νέας Global Beauty Director του brand.

Ο λόγος για την παριζιάνα makeup artist Violette, που έγινε γνωστή μέσα από το κανάλι της στο Youtube, στο οποίο παρουσιάζει πολλά tutorials με μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες που την παρακολουθούν.

Κομψή, με τις χαρακτηριστικές γαλλικές αφέλειες στα μαλλιά, η Violette σπούδασε σε ηλικία μόλις τριών ετών τις τέχνες, ενώ αργότερα ακολούθησε σπουδές στο École du Louvre στο Παρίσι, ενώ εμπλούτισε το βιογραφικό της με γνώσεις επάνω στη μόδα και το costume design.

Εχει εργαστεί με πολύ δημοφιλείς και αναγνωρισμένους φωτογράφους, ανάμεσα τους οι: Patrick Demarchelier, Camilla Akrans, Mario Sorrenti και Mert & Marcus.

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο της ομορφιάς, Estée Lauder, αποκαλύπτει και το ρόλο της ταλαντούχας Violette, η οποία ως Global Beauty Director του brand θα συμμετέχει στο product development, στην δημιουργία περιεχομένου (digital content creation) για το κανάλι της εταιρείας, θα παίζει σπουδαίο ρόλο στις δημόσιες σχέσεις και θα έχουμε τη χαρά να τη βλέπουμε στο instagram, ενώ αναλαμβάνει και τον ρόλο της εκπαιδεύτριας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Violette στην Estee Lauder και ανυπομονούμε για αυτή την συνεργασία», δήλωσε ο Stephane de La Faverie, Global Brand President της Estée Lauder, που συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα makeup artist και lifestyle influencer με πάθος για την τέχνη και το χρώμα που θα φέρει την δική της μοναδική φωνή και ματιά στο brand.

«Είμαστε ακόμα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Violette επάνω σε νέες, καινοτόμες ιδέες που πρόκειται να υλοποιηθούν και για όλο αυτό το digital και διαδραστικό περιεχόμενο που πρόκειται να αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η ίδια η Violette ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη συνεργασία:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με την Estee Lauder. H Estee ήταν και είναι πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σήμερα. Κατάλαβε (η εταιρεία) από την πρώτη στιγμή ότι η ομορφιά είναι ένας τρόπος να εκφράζεις τον εαυτό σου, ένας τρόπος να γιορτάζεις την θηλυκότητα σου. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Ανυπομονώ να συνδεθώ με όλες τις γυναίκες του πλανήτη μέσα από την Estee Lauder και να τις πάρω μαζί μου σε αυτό το μοναδικό ταξίδι».