shutterstock
shutterstock
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 αγαπημένες bb creams για λαμπερό και ελαφρύ μακιγιάζ όλο το καλοκαίρι


Οι ανάγκες στην περιποίηση, αλλά και το μακιγιάζ αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οσο λοιπόν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, τόσο περισσότερο επιθυμούμε ένα δέρμα γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη, ξεκούραστο και νεανικό, το οποίο θα είναι αψεγάδιαστο χωρίς να του «φοράμε» δεκάδες προϊόντα.

Τη λύση δίνουν οι αγαπημένες ενυδατικές κρέμες με χρώμα, γνωστές και ως «bb creams».

Μπορεί να τις έχετε ακούσει, αλλά να μην τις έχετε ακόμη δοκιμάσει και γνωρίσει. Είναι κάτι ανάμεσα σε ενυδατική κρέμα με χρώμα και φαουντέισιον (foundation).

Καλύπτουν τα σημάδια στο δέρμα, για το λόγο αυτό και ονομάστηκαν «blemish balms», ενώ φροντίζουν την επιδερμίδα, ενυδατώνοντας την και προστατεύοντας την από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το αποτέλεσμα στην υφή και την όψη είναι εκπληκτικό. Θα δείτε το δέρμα σας πιο λείο και ανάλαφρο, ενώ θα έχει ομοιόμορφο χρώμα σε όλη του την επιφάνεια.

Η κάλυψη των bb creams είναι μεσαία. Φοριούνται μόνες τους ή και πάνω από το σέρουμ ή πριν την πούδρα.

Μην το σκέφτεστε! Διαλέξτε μια από τις πέντε καλύτερες της αγοράς σε προσιτή τιμή και απολαύστε την εικόνα του προσώπου σας το καλοκαίρι.

  • BB Cream 5in1 Beautyfying Moisturizer, Nivea

Η NIVEA BB (Blemish Balm) Cream περιέχει μεταλλικά στοιχεία και προβιταμίνη Β5 και χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη, ενώ βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων και κάνει την απαραίτητη ενυδάτωση. Με μια πινελιά make-up παρέχει σε κάθε τύπο επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση άψογο τόνο. Καλύπτει τις ατέλειες όπως κηλίδες, σημάδια κόπωσης, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, πανάδες, κοκκινίλες και λεπτές γραμμές. Φωτίζει την επιδερμίδα, αναδεικνύοντας το φυσικό της τόνο και την κάνει πιο υγιή.

Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με ένα εξειδικευμένο προϊόν και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Μην εφαρμόζετε κοντά στα μάτια.

nivea.gr
nivea.gr
  • Nude Magique BB Κρέμα, L'Oreal Paris

Μπορεί η επιδερμίδα σας να είναι τέλεια και ταυτόχρονα να μοιάζει σχεδόν γυμνή; Η Nude Magique BB Κρέμα της L'Oreal Paris χαρίζει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα, χαρίζοντας 24 ώρες ενυδάτωσης για φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί. Οι μικροχρωστικές κάψουλες με Smart Color technology που περιέχονται στην έξτρα ελαφριά σύνθεση της κρέμας BB Nude Magique αναμειγνύονται σε ειδικά σχεδιασμένες ποσότητες, μελετημένες ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους και τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Μια απόχρωση και μηδέν ατέλειες χάρη στην κάλυψη της «δεύτερης επιδερμίδας»!

lorealparis.gr
lorealparis.gr
  • Normaderm Διορθωτική Κρέμα Προσώπου με Χρώμα, Vichy

Δεν είναι απλά ένα καλυπτικό προϊόν, αλλά μια κρέμα που μπορεί να μειώσει τις ατέλειες τις επιδερμίδας σας κατά 23% σε ένα μήνα. Η διορθωτική κρέμα BB Clear χαρίζει ομοιογένεια και αναδεικνύει την λάμψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ελέγχει τη γυαλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαρίζει βελούδινο, ματ τελείωμα που διαρκεί. Περιέχει το Ιαματικό Νερό της Vichy με καταπραϋντικές, τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και μπορείτε να την επιλέξετε, αν έχετε ευαίσθητο, λιπαρό ή με ατέλειες δέρμα.

Εφαρμόστε καθημερινά σε όλο το πρόσωπο μόνη της ή μετά την ενυδατική σας φροντίδα. Για αυξημένη κάλυψη μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερες στρώσεις.

vichy.gr
vichy.gr
  • Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35, Mac

Αν χρειάζεστε ένα balm ομορφιάς το οποίο θα καλύψει τις ατέλειες σας, ενώ παράλληλα θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα του δέρματος σας το Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 της Mac σας λύνει τα χέρια. Μας αρέσει γιατί βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και της χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις εχθρικές ακτίνες UV, χάρη στο δείκτη SPF 35 και στα ενυδατικά συστατικά. Παρέχει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και το σημαντικότερο δεν προκαλεί ακμή.

Απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπο ή στις επιθυμητές περιοχές μετά από το ενυδατικό προϊόν (ακριβώς πριν από το foundation) με δάχτυλα, σφουγγαράκι ή πινέλο.

maccosmetics.gr
maccosmetics.gr
  • All -In -One BB Cream, The Body Shop

Μπορεί εφαρμόζοντας την στο δέρμα να δείτε μια λευκή κρέμα, αλλά αυτή μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται στον τόνο της δικής σας επιδερμίδας, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να σας χαρίσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Οι κάψουλες με χρωστικές ανοίγουν όταν εφαρμοστούν στην επιδερμίδα απελευθερώνοντας την απόχρωση. Η All-In-One BB κρέμα από τα The Body Shop παρέχει 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και δεν μπλοκάρει τους πόρους, γεγονός που την καθιστά ιδανική και για την περιποίηση της. Η κάλυψη που παρέχει είναι ελαφριά προς μέτρια. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα και έπειτα θα πρέπει να αναμίξετε για να δημιουργήστε την ιδανική απόχρωση.

thebodyshop.gr
thebodyshop.gr