5 Influencers μας ζητούν να επιλέξουμε την ιδανική τους απόχρωση κραγιόν! | 0 bovary.gr
5 Influencers μας ζητούν να επιλέξουμε την ιδανική τους απόχρωση κραγιόν! | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

5 Influencers μας ζητούν να επιλέξουμε την ιδανική τους απόχρωση κραγιόν!


Η νέα συλλογή Lipstick Pure Color LOVE της Estee Lauder μας συστήνει τις πιο επιθυμητές αποχρώσεις της μέσα από ένα εκπληκτικό Instagram Activation.

Αν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, τότε σίγουρα ακολουθείς πέντε από τις μεγαλύτερες Influencers της Ελλάδας: Νικολέττα Ράλη, Κατερίνα Καινούριου, Ελένη Τσολάκη, Χρισιάνα Ανδριοπούλου (Shoprano) και Αθηνά Οικονομάκου.

Οι εντυπωσιακές αυτές γυναίκες που είναι μυημένες στα μυστικά της ομορφιάς, ανταποκρινόμενες στην πρόκληση της Estee Lauder να φτιάξουν την δική τους ιδανική απόχρωση κραγιόν, δημιουργούν 2 διαφορετικά look η κάθε μία και ζητούν από τις fan τους να επιλέξουν αυτή που τους ταιριάζει.

Τα Pure Color LOVE της Estee Lauder είναι η απόλυτη συλλογή κραγιόν για mix and match.

Οι χρωστικές τους επιτρέπουν την ανάμειξη αποχρώσεων για τη δημιουργία του προσωπικού μας χρώματος, την δημιουργία ombre looks, αλλά και απεριόριστες δυνατότητες look στα χείλη και αυτό αποδεικνύεται μέσα από το Instagram Activation των παρακάτω Influencers.

  • Η Κατερίνα Καινούργιου πειραματίστηκε με το υπέροχο φούξια shock & awe 220, αλλά και το θηλυκό ροζ, crazy beautiful 07.
  • Η Ελένη Τσολάκη χρησιμοποίησε για το φούξια χρώμα στα χείλη της τα νούμερα 220&200 και για το nude αποτέλεσμα τα νούμερα 330&140.
  • Η Αθηνά Οικονομάκου έπαιξε με τη σειρά της με δύο διαφορετικά look. Για το πρώτο look χρησιμοποίησε το νούμερο 300 της σειράς και το Raw Sugar 02, ενώ για το δεύτερο look χρησιμοποίησε το Raw Sugar 02 με το 420.
  • Η Νικολέτα Ράλη προτείνει τα πιο ζουμερά και καλοκαιρινά χείλη! Στο activation δημιούργησε το πρώτο look με το Pure Color Love 220 Shock & Awe και το Pure Color Love 300 Hot Streak, ένας ιδανικός συνδυασμός για μαυρισμένες επιδερμίδες. Ενώ για το δεύτερο look χρησιμοποίησε το Pure Color Love 200 Proven Innocent και το Pure Color Love 410 Love Object.
  • Η Χρισιάνα Ανδριοπούλου (Shoprano) προτείνει κόκκινα χείλη με το συνδυασμό των παρακάτω κωδικών: 310 & 330 από τη νέα συλλογή της Estee Lauder, αλλά και όμορφα, φυσικά nude χείλη φορώντας τους κωδικούς 140&200.