Oil in Lotion -Η νέα καινοτομία στην ενυδάτωση του δέρματος από τη Nivea | 0 bovary.gr
Oil in Lotion -Η νέα καινοτομία στην ενυδάτωση του δέρματος από τη Nivea | 0 bovary.gr
NIVEA

Oil in Lotion -Η νέα καινοτομία στην ενυδάτωση του δέρματος από τη Nivea


Οι γυναίκες γνωρίζουμε πως η ενυδάτωση αποτελεί το Α και το Ω για την υγεία της επιδερμίδας μας, οι ανάγκες της οποίας αλλάζουν ανάλογα και με τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, η ζέστη και ο ιδρώτας μας ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να έχει ακόμα περισσότερες απαιτήσει, στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Μια από τις λύσεις που αναζητούμε συχνά είναι η βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν τα λάδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κι αν μέχρι τώρα αυτά άφηναν την αίσθηση της λιπαρότητας κι απορροφούνταν δύσκολα, δημιουργώντας λεκέδες επάνω στα αγαπημένα μας ρούχα, η NIVEA φρόντισε για εμάς και φέρνει και πάλι την επανάσταση στην ενυδάτωση.

Η Nivea παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα, πρωτοποριακή της σειρά NIVEA Oil in Lotion, που αλλάζει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και μας προσκαλεί να αφεθούμε σε μία απολαυστική εμπειρία φροντίδας πλούσιων ελαίων σε μία λοσιόν που απορροφάται άμεσα, χάρη στη μοναδική της φόρμουλα, που μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή, διατηρώντας την βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες, χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση ή ίχνος λιπαρότητας!

Τα νέα NIVEA Oil in Lotion μας ενθουσιάζουν με τα 3 υπέροχα αισθησιακά αρώματα τους:

  • Vanilla & Almond Oil (200ml)

Μοναδική περιποίηση χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου ελαίου Αμυγδάλου σε λοσιόν που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας.

  • Rose & Argan Oil (200ml)

Απολαυστική εμπειρία φροντίδας σε έναν αρμονικό συνδυασμό φυσικού ελαίου Argan σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα, με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου. 

  • Cherry Blossom & Argan Oil (200ml)

Η απόλυτη φροντίδα της NIVEA ενισχύεται από το πολύτιμο έλαιο Jojoba σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα άνθους κερασιάς.