Gabrielle -Το νέο εκπληκτικό άρωμα του οίκου Chanel τιμά την ιδρύτρια του | 0 bovary.gr
Gabrielle -Το νέο εκπληκτικό άρωμα του οίκου Chanel τιμά την ιδρύτρια του | 0 bovary.gr
CHANEL

Gabrielle -Το νέο εκπληκτικό άρωμα του οίκου Chanel τιμά την ιδρύτρια του


Απλετο χρυσό φως λούζει τους καταρράκτες λευκών λουλουδιών που «κλείνονται» μέσα σε ένα αληθινό έργο τέχνης. Με μια λέξη «Gabrielle». Το νέο, άκρως θηλυκό άρωμα του οίκου Chanel.

Το 2017 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στη δημιουργό και εμπνεύστρια του οίκου, Gabrielle και μετά το λανσάρισμα της τσάντας με το πρώτο όνομα της δημιουργού, Chanel’s Gabrielle, από τον Karl Lagerfeld, ο οίκος αποτίει φόρο τιμής στην ιδρύτρια του με ένα μοναδικό άρωμα, που αποδίδει με μεγάλα γράμματα την προσωπικότητα της: «Gabrielle Chanel».

Ενα άρωμα -σταθμό για τον οίκο Chanel μιας και το τελευταίο λανσάρισμα νέου brand έγινε πριν από 15 χρόνια. Ενα άρωμα που είναι εμπνευσμένο από την αυτοπεποίθηση, το πάθος, τον επαναστατικό και αντισυμβατικό χαρακτήρα της Gabrielle.

Με το άρωμα αυτό ο οίκος «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Νέο όνομα. Νέο μπουκάλι. Νέο άρωμα. Νέο πεδίο έκφρασης κι έμπνευσης».

Το άρωμα «Gabrielle Chanel» είναι επιβλητικό, τολμηρό, παθιασμένα θηλυκό. Είναι ένα διαχρονικό και συναρπαστικό άρωμα, που έχει σκοπό να γίνει πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που θα το επιλέξουν, ώστε να γνωρίσουν και να ακολουθήσουν την Gabrielle και να γίνουν αυτό που πάντοτε ονειρεύονταν κι επιθυμούσαν.

Αφηρημένο, λουλουδάτο με χαρακτήρα «ηλιακό», φωτεινό και αέρινο, όπως ακριβώς η Gabrielle Chanel. Τη σύνθεση του αρώματος «Gabrielle Chanel» υπογράφει ο αρωματοποιός Olivier Polge, ο οποίος σε συνεργασία με το Fragrance Creation and Development Laboratory του οίκου, βασίστηκε στα μέχρι τώρα συστατικά των αρωμάτων του οίκου και το συνδυασμό ενός μπουκέτου τεσσάρων λευκών λουλουδιών: ανθοί πορτοκαλιάς, γιασεμί, ylang-ylang και tuberose από τον κήπο στην Grasse.

Κάθε του νότα επάνω στο γυναικείο σώμα, χτυπά δυνατά για να αποκαλύψει μια καινούρια ταυτότητα. Το άρωμα «Gabrielle Chanel» καλεί τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους, στις δυνατότητες τους και σε όλα όσα μπορούν να πετύχουν.

Ο αρωματοποιός Olivier Polge ενίσχυσε την ένταση του γιασεμιού, πρόσθεσε white musk στη σύνθεση για να δώσει μια πιο βελούδινη αίσθηση στα πέταλα του ylang-ylang, τόνισε το εξωτικό tuberose με την προσθήκη σανδαλόξυλου και αύξησε τη φρεσκάδα των πορτοκαλανθών με νότες μανταρινιού, γκρέϊφρουτ και φραγκοστάφυλλου.

Μια φανταστική αύρα λουλουδιών σε μια θερμή ξυλώδη βάση. Ελαφρύ στην αίσθηση, δυνατό και μεθυστικό στη μυρωδιά, είναι ένα άρωμα γεμάτο αυτοπεποίθηση, που διατηρεί παρόλα αυτά έναν μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα πολυτελή χαρακτήρα, για το λόγο αυτό και το μπουκάλι του «Gabrielle Chanel» έχει μια ανυπέρβλητη αισθητική.

«Πολυτέλεια είναι αυτό που δεν βλέπεις», Chanel.

Ενα αληθινό κόσμημα για τη δημιουργία του οποίου απαιτήθηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια. Είναι φτιαγμένο από λεπτό γυαλί με αντλία από ένα μοναδικό υλικό, ενώ το σχήμα του είναι τετράγωνο. Κάθε πλευρά του να αντανακλά το φως. Σύμβολο του φωτεινού χαρακτήρα της σύνθεσης του αρώματος.Το ματ λαμέ καπάκι σε χρώμα που θυμίζει χρυσό και ασημί ταυτόχρονα, είναι εμπνευσμένο από τα μεταλλικά στοιχεία επάνω στα Haute Couture υφάσματα του οίκου Chanel.

Το «Gabrielle Chanel» δεν είναι απλά ένα άρωμα. Είναι η ιστορία της Coco Chanel, ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον παριζιάνικο αέρα τον οποίο εξακολουθεί να εμπνέει και να καθορίζει μέσα από το ελεύθερο πνεύμα της.

Το πραγματικό της όνομα; Gabrielle.

Μια γυναίκα με θάρρος και τόλμη, που άνοιξε το δρόμο σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, παρά μόνο διαλέγουν να είναι αυτό που θέλουν πραγματικά να είναι, όπως ακριβώς έκανε κι εκείνη όλα τα χρόνια της ζωής της.

Η Gabrielle Chanel υπήρξε μια γυναίκα που «διψούσε» για ανεξαρτησία, που δεν υποτάχθηκε ποτέ σε όλα εκείνα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά της, για να διακόψουν την πορεία της προς ένα μέλλον που εκείνη επέλεξε.

Να επιλέγεις, να ποθείς, να είσαι αυτή που θέλεις, να κατακτάς, να αγαπάς, να αρπάζεις τις ευκαιρίες, να τολμάς, να δημιουργείς είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες φράσεις της Gabrielle Chanel, που δεν περίμενε ποτέ το Παρίσι να την ανακαλύψει, αντιθέτως κατάφερε να κυριαρχήσει σε αυτό μέσα από τη σκληρή της δουλειά και τον τολμηρό της χαρακτήρα.

«Θέλω να είμαι μέρος των γεγονότων», έλεγε.

Η Gabrielle Chanel άφησε ανεξίτηλη τη δική της σφραγίδα στον κόσμο της μόδας, στον κόσμο των πολυτελών κοσμημάτων, αλλά και των αρωμάτων. Εισήγαγε μια νέα προσέγγιση των πραγμάτων, μια νέα θηλυκότητα που επέτρεψε στις γυναίκες να ελευθερωθούν από τις νόρμες και να απολαύσουν τη ζωή τους. Εγινε το είδωλο τους.

«Εχω διαλέξει αυτό που θέλω να είμαι και αυτό είμαι», Chanel.

Μέσα από τις σχέσεις της, μέσα από τα ταξίδια της και τους δεσμούς που ανέπτυξε με ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς της, έγραψε και εξακολουθεί να γράφει τη δική της ιστορία, που όμοια της δεν υπάρχει καμιά, δημιουργώντας το μοναδικό όνομα «Coco Chanel».

«Οτιδήποτε κάνω, το κάνω με πάθος. Δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα για το οποίο δεσμεύομαι, χωρίς να πω στον εαυτό μου ότι όλη μου η ζωή εξαρτάται από αυτό το συγκεκριμένο πράγμα», Chanel.

Το άρωμα «Gabrielle Chanel» είναι αιθέριο, μυστηριώδες, σκοτεινό και ταυτόχρονα φωτεινό. Μια ολόκληρη εμπειρία. Η ιστορία που κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της.

Το Gabrielle Chanel θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου.