shutterstock
shutterstock
BODY SPARKLE

Ιριδίζουσα λάμψη και βελούδινη αίσθηση στο δέρμα με 5 αγαπημένα λάδια της αγοράς


Το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία η εποχή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο σώμα μας. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε από νωρίς να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αψεγάδιαστο από την κορυφή ως και τα νύχια.

Ενα από τα σημεία που συνηθίζουμε να επενδύουμε είναι και η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, ώστε κάθε φορά που θα φοράμε τα αέρινα και ελαφριά μας ρούχα, να μπορούμε να απολαμβάνουμε υπέροχη, βελούδινη αίσθηση.

Τι θα λέγατε όμως αν εκτός από πολύ καλά ενυδατωμένο, απαλό, λείο και μαυρισμένο, το δέρμα μας ήταν ταυτόχρονα και πολύ λαμπερό;

Ο χώρος της ομορφιάς προσφέρει δεκάδες επιλογές που ικανοποιούν αυτή μας την ανάγκη, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε εκείνα τα προϊόντα που έχουν μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας προτιμήσεις. Μιλάμε για πέντε λάδια σώματος, τα οποία αφήνουν στην επιδερμίδα ιριδίζουσα, χρυσαφένια λάμψη που ξεχωρίζει. Λάδια με αποτέλεσμα άκρως ποθητό και σέξι, χωρίς να προκαλεί καμία υπερβολή και παράλληλα χωρίς να δημιουργεί ίχνος λιπαρότητας.

  • Shimmering Dry Oil Huile Prodigieuse® OR -NUXE PARIS

Αισθησιακό ξηρό λάδι, που χάρη στις shimmering μικροπέρλες του κάνει το δέρμα να φαίνεται ηλιοκαμένο και πολύ λαμπερό. Το Shimmering Dry Oil Huile Prodigieuse® OR από τη NUXE PARIS έχει πολύτιμη ενυδατική δράση χάρη στην περιεκτικότητα του σε 6 φυτικά έλαια, ενώ μαλακώνει και φωτίζει ακόμα και τα μαλλιά. Το άρωμα του είναι μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε του χρήση. 

  • Soleil Blanc Shimmering Body Oil -TOM FORD

Το Soleil Blanc Shimmering Body Oil του Tom Ford είναι ένα μεταξένιο λάδι που δημιουργεί την εντύπωση ενός λαμπερού δέρματος. Φωτίζει το δέρμα και το σαγηνευτικό άρωμα του είναι ακαταμάχητο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του.

  • Limited Edition Glowing Body Oil -LA MER

Το Limited Edition Glowing Body Oil από την εταιρεία La Mer μπορείτε να το εφαρμόσετε σε όλο το σώμα σας για να αποκτήσετε βαθιά ενυδατωμένη και φωτεινή επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ενυδατικά έλαια, τα οποία βοηθούν στο να δημιουργηθεί ένα φυσικό και νεανικό οπτικό αποτέλεσμα και δίνουν το πολυπόθητο sun-kissed glow. Ανακινήστε το καλά πριν από την εφαρμογή και κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις για να το απλώσετε.

  • Honey Bronze Shimmering Dry Oil -THE BODY SHOP

Ξηρό λάδι το χρώμα του οποίου θυμίζει αυτό του μελιού. Το Honey Bronze Shimmering Dry Oil από τα καταστήματα The Body Shop προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο μπρονζέ look με στοιχεία λάμψης, τα οποία ενισχύουν το μαύρισμα. Οσο για την υφή και το τελείωμα; Κανένα ίχνος λιπαρότητας!Απλώστε στο σώμα με κυκλικές κινήσεις. Μετά τη χρήση πλύνετε τα χέρια. Να αποφεύγεται η επαφή με υφάσματα.

  • Vichy Ideal Body Ξηρό Λάδι σώματος 3 Ors

Το ξηρό λάδι σώματος 3 Ors από τη σειρά Ideal Body της Vichy είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς χρώμα και ίχνη λιπαρότητας, χαρίζει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Περιέχει μικροπέρλες, ενυδατώνει, ομορφαίνει και χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα, ακόμη και την ευαίσθητη, χάρη στη συνέργεια από 3 μάργαρα (χρυσό, χαλκός, μπρονζέ) και 10 θρεπτικών, ενυδατικών και καταπραϋντικών φυτικών ελαίων: Έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, πασιφλόρα, καλαμπόκι, πίτουρο ρυζιού, ηλίανθος, σπορέλαιο, αγριοτριανταφυλλιά, κορίανδρο, μακαντάμια και τζοτζόμπα. Είναι ιδανικό για γυναίκες με ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα που θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση ενός ξηρού ελαίου και την αποτελεσματικότητα της βαθιάς φροντίδας.