Η Νάταλι Πόρτμαν λάμπει στη νέα καμπάνια του αρώματος Miss Dior | 0 bovary.gr
Η Νάταλι Πόρτμαν λάμπει στη νέα καμπάνια του αρώματος Miss Dior | 0 bovary.gr
01|09|2017 13:32
SHARE
MISS DIOR

Η Νάταλι Πόρτμαν λάμπει στη νέα καμπάνια του αρώματος Miss Dior


Η Νάταλι Πόρτμαν δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα κλιπ που εξυμνεί τον έρωτα. 

 Ως μούσα του αρώματος από το 2015, η Νάταλι Πόρτμαν (ξανα)πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αρώματος Dior παίζοντας και χορεύοντας υπό τους ήχους του κομματιού Chandelier της SIa. 

Το νέο κλιπ του αρώματος, στην πραγματικότητα, είναι μια συνέχεια του πρηγούμενου (αν δεν το έχετε δει, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ). Η σκηνοθεσία είναι γρήγορη, ζωντανή, γεμάτο ενέργεια, δυναμική. Mε άλλα λόγια, ξεφεύγει από το τυπικά ρομαντικό σποτ γαλλικού αρώματος. 

Έτσι, βλέπουμε τη Νάταλι να ζητά από τον άντρα που τότε είχε αφήσει (παρατήσει για την ακρίβεια) στην τελετή του γάμου τους, να της αποδείξει ότι την αγαπά. 

Στη συνέχεια πηδάει από το μόλο (μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές στου κλιπ), τρέχει μέσα σε ένα ροζ φόρεμα, γελάει, υπάρχει πιο ερωτευμένη από ποτέ με όλο το πάθος και το δράμα που αυτό συνεπάγεται. Στο τέλος, γυρνώντας το βλέμμα στο φακό, ρωτάει με νόημα τον θεατή: «Κι εσέις, τι θα κάνατε για την αγάπη;»  

Αν είστε ήδη φαν του Miss Dior θα το ερωτευτείτε από την αρχή. Αν, πάλι, όχι, κάτι μας λέει ότι θα γίνετε. 

Instagram/ Dior
Instagram/ Dior

Όσο για τις νότες του θηλυκού αρώματος, μέσα στα συστατικά του θα βρείτε περγαμόντο, τριαντάφυλλο και βανίλια, ένα αρωματικό τρίπτυχο που αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση.