Το εντυπωσιακό σποτ για το νέο άρωμα Gucci Bloom | 0 bovary.gr
Το εντυπωσιακό σποτ για το νέο άρωμα Gucci Bloom | 0 bovary.gr
GUCCI

Το εντυπωσιακό σποτ για το νέο άρωμα Gucci Bloom


Ο οίκος Gucci αποκαλύπτει το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας για το νέο άρωμα Gucci Bloom και μας ταξιδεύει σε ένα φανταστικό προορισμό.

Συγκεντρώνοντας όλη τη φιλοσοφία του Gucci Bloom, η ιδέα της διαφημιστικής του καμπάνιας για το νέο άρωμα του οίκου, ενσαρκώνεται μέσα από τις τρεις σύγχρονες, αγαπημένες γυναίκες του οίκου Gucci. Τρεις γυναίκες που διατηρούν μια ιδιαίτερη σχέση με τον οίκο καθώς το ταλέντο τους αντικατοπτρίζεται στο νέο όραμα του οίκου Gucci, αλλά και μια φιλία με τον Alessandro Michele, το δημιουργό κάθε πτυχής αυτού του αρώματος.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, η ηθοποιός και μοντέλο Χάρι Νεφ και η εικαστικός Πέτρα Κόλινς, η καθεμία με τη δική της διαφορετική και ξεχωριστή ομορφιά ακτινοβολούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο ονειρικό σκηνικό της καμπάνιας.

Ολες απαθανατίζονται από τον Γκλεν Λάτσφορντ και γοητεύουν. Ο κήπος είναι τόσο όμορφος όσο οι γυναίκες. Πολύχρωμος, άγριος, πολυδιάστατος, έχει τα πάντα. Οι τρεις γυναίκες αυτές φορούν το άρωμα Gucci Bloom στην πόλη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετατρέποντας το αστικό τοπίο σε ένα φανταστικό περίπατο μέσα σε ένα ειδυλλιακό βρετανικό κήπο. Απολαμβάνουν το τσάι τους σε ένα πεζόδρομο που γεμίζει με άνθη, περπατούν σε ένα διαμέρισμα που γεμίζει με καταπράσινα φυτά και κολυμπούν το σούρουπο σε μια λίμνη με λαμπερά λουλούδια και καλάμια.

Χορεύοντας και περπατώντας, χαίρονται επειδή είναι ελεύθερες και γεμάτες ζωή: αυτά τα τρία στοιχεία ενσαρκώνουν τη ζωντάνια του νέου αρώματος Gucci και τη γοητευτική φύση του θαρραλέου και πλούσιου αρώματος Gucci Bloom που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας.

 

 

Το άρωμα του οίκου Gucci, Gucci Bloom

Το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci που δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου βασισμένο στο όραμα του Alessandro Michele, ενσαρκώνει αυτή τη σύγχρονη φιλοσοφία που είναι και η κινητήριος δύναμη του οίκου. Το άρωμα Gucci Bloom γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών, που ταυτίζονται με το καλλιτεχνικό όραμα του οίκου. Παραμένοντας πιστές σε αυτό που είναι, οι νεαρές γυναίκες βιώνουν τους καρπούς της ζωής, προκαλώντας προσωπική ανθοφορία. Εκφράζονται χωρίς συμβατικούς περιορισμούς. Ζουν για τις αξέχαστες εμπειρίες, για να δημιουργούν ιστορίες, να συνδέονται και να εμπνέονται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που τις περιβάλλουν.

Οι νότες του αρώματος αναβλύζουν σαν ανθισμένα λουλούδια, μια μοναδική έκφραση των νέων συστατικών που έρχονται στον κόσμο για πρώτη φορά, λανσάροντας μια νέα οσφρητική εμπειρία. Η ταμπερρόζη που έχει συλλεχθεί αποκλειστικά από την Ινδία συνδυάζεται με γιασεμί. Το εκχύλισμα γιασεμιού, που λαμβάνεται μέσω μιας αποκλειστικής μεθόδου εκχύλισης που συνδυάζει μια φυσική ποιότητα γιασεμιού και δεσμευμένων μορίων μεταφέρει ένα φρέσκο άρωμα στο δέρμα.

Το άρωμα Gucci Bloom διαθέτει συστατικά από ένα ακόμη φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην παραγωγή αρωμάτων, το Rangoon Creeper. Το Rangoon Creeper ανακαλύφθηκε στη Νότια Ινδία και ενσαρκώνει την έννοια και το όνομα του νέου αρώματος, καθώς αλλάζει βαθμιαία χρώμα από λευκό, σε ροζ και τελικά σε κόκκινο όταν ανθίζει.

#InBloom