Στη νέα καμπάνια του αρώματος The One, η Εμίλια Κλαρκ σε μεταφέρει στις γειτονιές της Νάπολης | 0 bovary.gr
Στη νέα καμπάνια του αρώματος The One, η Εμίλια Κλαρκ σε μεταφέρει στις γειτονιές της Νάπολης | 0 bovary.gr
04|09|2017 11:59
SHARE
DOLCE & GABANNA

Στη νέα καμπάνια του αρώματος The One, η Εμίλια Κλαρκ σε μεταφέρει στις γειτονιές της Νάπολης


Το νέο φιλμ του οίκου Dolce &Gabbana για το άρωμα The One είναι μια μεγάλη γιορτή που σου ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις. 

H Εμίλια Κλαρκ, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Daenerys Targaryen στη σειρά Game of Thrones, είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος The One του οίκου Dolce & Gabbana. 

Στο νέο σποτ- φιλμ του σκηνοθέτη Matteo Garrone, τη βλέπουμε να περιφέρεται χαμογελαστή στους δρόμους της Νάπολης και να γίνεται ένα με τον κόσμο και την κουλτούρα της Ιταλίας. 

Καθώς συγχρωτίζεται με φιγούρες (αληθινούς κατοίκους) της πόλης και street artists, η 30χρονη ηθοποιός μιλάει μαζί τους, δοκιμάζει ζυμαρικά, χορεύει υπό τους ήχους του Tu vuò fa’ l’americano. Μια γιορτή από χρώματα, ήχους, γεύσεις, μυρωδιές με φόντο τους ανθρώπους, τα σοκάκια και τις χρωματιστές γωνιές της πόλης. 

 

 

Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για άρωμα του οίκου. «Η Εμίλι Κλαρκ ενσαρκώνει τέλεια τη γυναίκα Dolce & Gabbana: Είναι ζωηρή και λαμπερή. Η προσωπικότητα και η φυσική ομορφιά της πιάνουν το σφυγμό της νέας καμπάνιας: χαρούμενη, αυθεντική, αυθόρμητη και γεμάτη ζωή. Είναι η μια και μοναδική!», έγραφε το επίσημο δελτίο τύπου, όταν ο οίκος, το Μάρτιο του 2017, ανακοίνωσε την επιλογή της Εμιλία Κλαρκ ως κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας. 

Αν η πρωταγωνίστρια του ξεχωρίζει για το ζεστό χαμόγελο και τον αυθορμητισμό της, το άρωμα The One είναι ένα σαγηνευτικό, θηλυκό, αισθησιακό άρωμα με βασικό συστατικό το κρίνο και έντονες δόσεις φρεσκάδας.