apimages
apimages
TOM FORD FUCKING FABULOUS

Το σκανδαλιστικό όνομα στο νέο limited edition άρωμα του Tom Ford μας έφτιαξε τη μέρα


Η συλλογή αρωμάτων του διάσημου οίκου Tom Ford, με τα πολύ δημοφιλή αρώματα Anthracite, Black Orchid και Santal Blus, ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται με ένα unisex άρωμα που σε προκαλεί να το λατρέψεις.

O Αμερικανός σχεδιαστής, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με μια εκκεντρική και τολμηρή αισθητική, λανσάρει για τη σεζόν Ανοιξη – Καλοκαίρι 2018 ένα limited edition άρωμα, τόσο glam όσο και ο ίδιος ο τίτλος του: Fucking Fabulοus.

Ναι, όπως πολύ καλά διαβάσατε παραπάνω, ο οίκος μοιάζει πως επέλεξε να χαρίσει στη νέα του συλλεκτική δημιουργία ένα όνομα εμπνευσμένο όχι από κάποια συστατικά του αρώματος ή από κάποιο εξωτικό προορισμό, αλλά από την αυθάδικη έκφραση που θα είχε κανείς θαυμάζοντας την εικόνα του μπροστά από τον καθρέφτη του. Εμπνευσμένο από τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό που θα ένιωθε.

Το Fucking Fabulous είναι τολμηρό και σέξι και η οσφρητική εμπειρία που χαρίζει σε κάθε κάτοχό του είναι μοναδική. Περιέχει έλαιο πικραμύγδαλου, κασμίρ, δέρμα, έλαιο φασκόμηλου κι άλλες νότες που κλείνονται σε ένα πολυπόθητο μαύρο μπουκάλι, «παντρεύονται» αρμονικά και δίνουν ένα γήινο αλλά μεθυστικό, σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Οσο για το ντεμπούτο του limited edition αρώματος αυτό θα γίνει σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, στο fashion show του Tom Ford για την σεζόν Ανοιξη/ Καλοκαίρι 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και κατά το opening day.

Το Fucking Fabulous θα είναι διαθέσιμο exclusively στις μπουτίκ του οίκου Tom Ford και στο επίσημο site (TomFord.com) σύμφωνα με πληροφορίες μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 7 Σεπτεμβρίου, με την τιμή του να φτάνει τα 260 ευρώ για τα 50ml και τα 416 ευρώ για την πολυτελή, δερμάτινη συσκευασία.