Shutterstock
Shutterstock
LA ROCHE POSAY

Serozinc-Το πρώτο mist για λιπαρό δέρμα έρχεται από την La Roche-Posay


Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών με λιπαρό τύπο επιδερμίδας τότε σίγουρα γνωρίζεις όλα όσα συνεπάγεται αυτός.

Ξεκινώντας από την εφηβεία, αλλά και αργότερα η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου σου είναι ένα πραγματικά δύσκολο task. Ένα αίνιγμα για δυνατούς λύτες.

Δεκάδες προιόντα skincare και καλλυντικά έχουν περάσει από το νεσεσέρ και το μπάνιο σου και ακόμα περισσότερες είναι οι φορές που έχεις κοιτάξει στον καθρέφτη και έχεις κάνει γκριμάτσα, βλέποντας ενοχλητικά σπυράκια, στίγματα, γυαλάδα και διεσταλμένους πόρους, όλα αποτελέσματα του ίδιου προβλήματος: της λιπαρότητας.

Ότι κι αν κάνεις, όσο συχνά κι αν πλένεις το πρόσωπο σου και επισκέπτεσαι την αισθητικό για καθαρισμό και θεραπείες το πρόβλημα παραμένει.

Ακόμα και τα μαλλιά σου επηρεάζονται, καθώς την ώρα που κοιμάσαι ακουμπούν στο πρόσωπο σου και τραβούν λιπαρότητα με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να μοιάζουν βρώμικα.

Όσο για το μακιγιάζ πολλές φορές κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα και επιβαρύνει την υγεία της επιδερμίδας, με προϊόντα που έχουν σύνθεση που δεν σου ταιριάζει. Ας μη μιλήσουμε για το κακό ή καθόλου ντεμακιγιάζ.

Αποτέλεσμα; Η λιπαρότητα να είναι και πάλι ορατή και το make up σου συνεχώς να γυαλίζει.

Story of your life?

Ευτυχώς υπάρχει μία εταιρεία που ξέρει να φροντίζει εμάς με το λιπαρό δέρμα καλύτερα από όλους τους άλλους. Η La Roche-Posay, εταιρία με μακρά εμπειρία στην φροντίδα και περιποίηση αυτού του τύπου δέρματος δημιουργεί ένα μοναδικό προϊόν, το SEROZINC, το πρώτο mist για λιπαρό δέρμα!

Το σπρέυ που είναι εμπλουτισμένο με δραστικά συστατικά χαρίζει:

73% λιγότερη γυαλάδα
71% λιγότερη λιπαρότητα
56% μείωση του αριθμού των ατελειών
66% ορατή μείωση των πόρων

Έτσι με μία κίνηση έχεις εμφανώς πιο ματ επιδερμίδα και λιγότερες ατέλειες.

Κι ακόμα δεν σου είπα το καλύτερο! Μπορείς να το εφαρμόσεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη ημέρα. Πριν από την πρωινή ρουτίνα καθαρισμού σου για να σου δώσει μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, κατά τη διάρκεια της μέρας για να ανανεώσει το δέρμα σου, ενώ μπορείς να ψεκάσεις και πάνω από το μακιγιάζ για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και να το σταθεροποιήσει χωρίς να αφήσει σημάδια ή κηλίδες.

Πλέον δεν χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα, ούτε πολύ ψάξιμο. Δοκίμασε κι εσύ το SEROZINC της La Roche-Posay και θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως κάνει πράξη αυτό που υπόσχεται.