RALPH LAUREN
RALPH LAUREN
RALPH LAUREN

O οίκος αρωμάτων Ralph Lauren παρουσιάζει το Polo Blue Eau De Parfum Collector’s Edition


Ο οίκος αρωμάτων Ralph Lauren, για περισσότερα από 35 χρόνια, δημιουργεί υπέροχα γυναικεία και ανδρικά αρώματα.

Αυτήν την φορά επιστρέφει και παρουσιάζει το νέοPolo Blue Eau De Parfum Collector’s Edition.

Πολυδιάστατο και γεμάτο φρεσκάδα, ένα άρωμα που προορίζεται να γίνει το αγαπημένο κάθε άνδρα που αγαπά την περιπέτεια, για να τον συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Αλλά από πού άντλησε ο διάσημος οίκος την έμπνευση για να το δημιουργήσει;

Το Polo Blue Eau De Parfum είναι εμπνευσμένο από τις κομψές γραμμές και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία με την οποία σχεδιάζεται το ασημένιο κύπελλο που απονέμεται στον νικητή, το μπουκάλι του Collector’s Edition δημιουργήθηκε για να ενσαρκώσει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας στον αθλητισμό και τον εορτασμό της νίκης.

Η sporty διάθεση που συνοδεύει την δημιουργία του αντικατοπτρίζεται και στο ίδιο το μπουκάλι

Διιαχρονικό, ματ ασήμι, φέρνοντας στον νου το τρόπαιο μιας ρεγκάτα ιστιοπλοΐας –και όλη την εκπληκτική αυτή εμπειρία, από τη συναρπαστική μάχη στο νερό, μέχρι τους ευγενείς εορτασμούς μετά την κούρσα.

RALPH LAUREN
RALPH LAUREN

Το Polo Blue Eau De Parfum, μια φινετσάτη και εκλεπτυσμένη εκδοχή του κλασσικού Polo Blue Eau De Toilette, ισορροπεί ανάμεσα στη δροσερή φρεσκάδα του περγαμόντου και του κάρδαμου και στην αισθησιακή ένταση του αιθέριου ελαίου Vetiver και των κεχριμπαρένιων ξύλων. Ο Επικεφαλής αρωματοποιός Carlos Benaim επέλεξε τα συστατικά ένα προς ένα, για να δημιουργήσει μια ακόμα πιο ακαταμάχητη εκδοχή του αρώματος Blue. Το ξυλώδες αυτό fougère eau de parfum συνδυάζει αρμονικά τις πικάντικες, τις λουλουδάτες και τις ξυλώδεις νότες, στις οποίεςπεριλαμβάνονται:

Νότες κορυφής: Περγαμόντο, Κάρδαμο, θαλασσινή Συμφωνία

Νότες καρδιάς: Συμφωνία Μπλε Ίριδας, Βασιλικός-Λουίζα, Φασκόμηλο

Νότες βάσης: Βετιβέρ, Συμφωνία Suede, Πατσουλί, Πλούσια Ξύλα

Με τόσο ιδιαίτερα και ντελικάτα συστατικά είναι δύσκολο να του αντισταθείς. To νέο υπέροχο αυτό άρωμα του οίκου διατίθεται στα 125ml και θα το βρίσκετε σε επιλεγμένα καταστήματα ήδη από τον Σεπτέμβριο.

RALPH LAUREN
RALPH LAUREN