Vichy
Vichy
NEOVADIOL VICHY

Nέα Νeovadiol Rose Platinium από την Vichy για ώριμες επιδερμίδες που αντανακλούν φως


Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα αποδυναμώνεται και γίνεται πιο λεπτή.

Κάτι σαν τα χρώματα που ξεθωριάζουν. Γίνεται σχεδόν αόρατη! Άτονη, ωχρή και ευαίσθητη, η επιδερμίδα χάνει την υγιή της όψη. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου γίνονται λιγότερο σφριγηλά και χάνουν το 30% της ικανότητάς τους να αναπλάθονται, ενώ παρουσιάζεται χαλάρωση και στο περίγραμμα. Λεπτή και ξηρή, η επιδερμίδα γίνεται τραχιά, με ανομοιόμορφη υφή. Αλλοίωση δομής, υφής και ομοιομορφίας: διαρκώς εξελισσόμενα σημάδια γήρανσης, που κάνουν την επιδερμίδα να χάσει τη λάμψη της.

Η Vichy σήμερα μας συστήνει το HAPPY AGING, δηλαδή την ζωντάνια της ώριμης επιδερμίδας!

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι να απαλλαγούν από τη θαμπάδα στο πρόσωπό τους, για να ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια. Να είναι φυσικά όμορφες, με υπέροχη ρόδινη λάμψη, όποια κι είναι η ηλικία τους. Να αποκτήσουν ξανά δυνατή, ελαστική επιδερμίδα· με απλά λόγια, πιο σφριγηλή! Να νοιώθουν αναζωογονημένες, χάρη σε μια απολαυστική φροντίδα με εκπληκτικό άρωμα. Όχι μόνο να κοιτάζουν τον κόσμο, αλλά και ο κόσμος να κοιτάζει εκείνες!

Vichy
Vichy

Πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό που αντανακλά τη στάση της απέναντι στη ζωή, την εσωτερική της ευεξία, την έμφυτη λάμψη της.

Για όλες τις γυναίκες που θέλουν η επιδερμίδα τους να αντικατοπτρίζει τη ζωντάνια τους και να μην αισθάνονται πως τις τραβάει, η Vichy προσφέρει σήμερα τη Neovadiol Rose Platinium. Την πρώτη εξειδικευμένη φροντίδα που αποκαλύπτει τη λάμψη που κρύβουν μέσα τους. Σε κάθε ηλικία

Πως δρα:

Αναζωογονεί και δυναμώνει την ώριμη επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη φυσική της λάμψη. Εμπλουτισμένη με την ιδανική δόση χρωστικών για να καταπολεμά την ωχρότητα, η κρέμα αυτή, δροσερή και βελούδινη, μεταμορφώνει την επιδερμίδα άμεσα και σε βάθος χρόνου. Χάρη στην απολαυστική υφή της και το ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου, η φροντίδα αυτή δεν είναι απλώς άλλο ένα προϊόν ομορφιάς, αλλά ένα πραγματικό τελετουργικό υγείας και ευεξίας.

Tα συστατικά-κλειδιά

Κερί μελισσών

Εκχύλισμα φυσικής προέλευσης που καταπραΰνει, προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα, αναζωογονώντας την σε βάθος. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα «ξυπνά».

Ασβέστιο

Πλούσιο σε δραστικά μεταλλικά στοιχεία, το φυσικό ασβέστιο ενισχύει τη διαδικασία της διαφοροποίησης στο δέρμα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της κεράτινης στοιβάδας. Στην επιφάνεια, διατηρεί τη συνοχή των κερατοκυττάρων, για να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα του δερματικού φραγμού. Μια ασπίδα προστασίας που κάνει την επιδερμίδα πιο δυνατή ενάντια στην πάροδο του χρόνου

Φυσικές μεταλλικές χρωστικές

Χάρη στη χρωματική τους συνάφεια με την επιδερμίδα, και έχοντας ενσωματωθεί στη σύνθεση στην ιδανική συγκέντρωση, αυτές οι ρόδινες χρωστικές γίνονται ένα με την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, για να της χαρίσουν υπέροχο, λαμπερό χρώμα· όποιος κι αν είναι ο τόνος βάσης της. Πιο όμορφη και διάφανα λαμπερή, η επιδερμίδα ανακτά το φυσικό της χρώμα υγείας και ζωντάνιας. Ακτινοβολεί φως!