Shiseido
Shiseido
SHISEIDO

Η Shiseido επιμελήθηκε το make up στο λαμπερό fashion show των Mi-Ro


Η Shiseido, ως Official Make up Sponsor στην 22η εβδομάδα μόδας ΑXDW και υπό την καθοδήγηση του Μake up Director Βαγγέλη Θώδου, επιμελήθηκε το μακιγιάζ στο λαμπερό fashion show των ΜΙ-RO.

Με το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο και την παρουσίαση της νέας τους haute couture συλλογής "Garden of good and evil", έπεσε και επισήμως η αυλαία της 22ης εβδομάδας μόδας Athens Xclusive Designers Week. Το πολυαναμενόμενο show των σχεδιαστών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, υποδέχθηκε περισσότερους από 500 εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι κατέκλισαν το χώρο και καταχειροκρότησαν το σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρη Μαστρόκαλο & Γιάννη Ράπτη.

Στο backstage, η Shiseido, ο πρωτοπόρος ιαπωνικός οίκος καλλυντικών συνυφασμένος με τις τέχνες και τη μόδα, πρότεινε nude-urban makeup looks , αποτυπώνοντας την αίσθηση της απόλυτα διάφανης και φυσικής επιδερμίδας.

Η νέα συλλογή των ΜI-RO, βασισμένη στις έντονες αντιθέσεις, και στη δημιουργία μιας σειράς χαρακτήρων με δραματικά στοιχεία, τονίστηκε ιδιαίτερα με τα κρεμώδη χρώματα των σκιών Paperlight Eye Color σε μια απαλή nude απόχρωση. Τα μάτια τονίστηκαν με μια λεπτή λεπτή γραμμή eyeliner με τα νέα Instroke Eyeliner Series, εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας.

Ολοκληρώνοντας το look, το νέο Full Lash Multi-Dimension Mascara έδωσε μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες αναδεικνύοντας το μέγιστο μήκος τους και χαρίζοντας συγχρόνως έντονο αποτέλεσμα και πανοραμικό όγκο. Το μακιγιάζ ξεχώρισε για τη διάφανη και φωτεινή επιδερμίδα των μοντέλων, με βασικό πρωταγωνιστή το Synhro Skin Glow Foundation.

H Shiseido, του ομίλου FF Group είναι πάντα παρούσα στις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές στιγμές της μόδας και ομορφιάς και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο εκτός από υπέροχα beauty looks με την υπογραφή της πάνω στο catwalk.

#shiseido #shiseido4axdw #sharebeauty