Shutterstock
Shutterstock
NEO E-SHOP ESTEE LAUDER

Το e-shopping πιο “όμορφο” από ποτέ με το νέο site της Estée Lauder στην Ελλάδα.


Κάθε γυναίκα απολαμβάνει την ιεροτελεστία της ομορφιάς και της περιποίησης σαν να ανακαλύπτει κάθε φορά ένα θαύμα, μια πηγή λάμψης και νεότητας.

Σε κάθε μικρό ή μεγάλο θαύμα, η Estée Lauder, φροντίζει να είναι παρούσα. Τόσο μέσα από προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, όσο και με τις σειρές μακιγιάζ για κάθε εποχή και περίσταση.

Το αγαπημένο brand των γυναικών «γεννήθηκε» στη Νέα Υόρκη το 1946. Η Josephine Esther Mentzer που εν συνεχεία άλλαξε το όνομα της σε Εstée είναι η γυναίκα πίσω από την δημιουργία του οίκου, της οποίας ποτέ δεν αποκαλύφθηκε η ηλικία. «Ρώτας την ηλικία μου; Λοιπόν η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Λάμψε!» είχε πει. Η λάμψη ήταν για εκείνη το πιο σημαντικό σημάδι της ηλικίας, αυτό που μιλούσε πριν από τους αριθμούς και τα χρόνια.

Η ιστορία της έγινε πραγματική έμπνευση για μένα, που άρχισα από νεαρή ηλικία τις επισκέψεις σε γνωστά και μη, πολυκαταστήματα όπου μπορούσα να βρω τα πολυπόθητα βαζάκια για δέρμα σαν μετάξι, χωρίς ατέλειες, τα καθαριστικά προσώπου μου, τις anti-stress μάσκες μου, το make up μου.

Μετά από κάθε αγορά είχα πάντα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο και ξεκινούσα την ίδια κιόλας μέρα να εφαρμόζω την beauty routine μου.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν, εξελίσσονται. Και η Estée Lauder, είναι παρούσα σε αυτές τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και αφουγκράστηκε την ανάγκη μας (ας το παραδεχτούμε κορίτσια, δεν έχουμε πια τόσο ελεύθερο χρόνο) και δημιούργησε το δικό της e-shop, για να μπορώ να έχω πρώτη απ’ όλες και χωρίς κόπο τα νέα προϊόντα, στην πόρτα μου με ένα κλικ. Από το desktop, το tablet ή το κινητό, ό,τι θελήσω για την φροντίδα του προσώπου μου έρχεται την επόμενη κιόλας μέρα, ή αν ζείτε σε κάποια επαρχιακή πόλη σε δύο ή τρεις ημέρες. Χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, για να με κάνει -ακόμα πιο- ευτυχισμένη. Το πιο τέλειο είναι πως αν για κάποιο λόγο θελήσω να αλλάξω την παραγγελία μου, αυτό είναι εφικτό, όπως επίσης και η επιστροφή χρημάτων.

Το e-shop είναι πολύ απλό και εύχρηστο με ξεχωριστές κατηγορίες περιποίησης, μακιγιάζ, συλλογών και άψογα ταξινομημένα τα κομμάτια, για να βρω αυτό που ψάχνω με μερικά μόνο κλικ και να το παραγγείλω.

Καθώς περιηγούμαι, νιώθω ότι μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο, όπου πρωταγωνιστεί η γυναικεία ομορφιά. Απόλυτα μοντέρνο design με feminine αποχρώσεις στα templates.

Εκτός από τις αγορές, στο esteelauder.gr, τρελαίνομαι να χαζεύω τα Εstée Stories και 3 Minute Beauty που βασίζονται στην λογική και το στήσιμο ενός blog, με συμβουλές και έξυπνα tip, για να μαθαίνω ακόμα περισσότερα νέα και ιδέες που αφορούν το κεφάλαιο ομορφιά. Εύκολες, γρήγορες και πολύ κομψές προτάσεις για κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτό δηλαδή που χρειάζομαι εγώ και κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Μπορεί να επισκέφτηκα το e-shop της Estée Lauder για να παραγγείλω την DayWear Matte,την αγαπημένη μου ενυδατική, η οποία ελέγχει την λιπαρότητα της επιδερμίδας, όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στις ολοκαίνουργιες αφίξεις. Εκεί είδα το νεό foundation Double Wear Nude με 24ωρη, ελαφριά κάλυψη και SPF30, ό,τι δηλαδή έλειπε από το νεσεσέρ μου.

Και επειδή οι γιορτές πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, αφορμή, πείτε το όπως θέλετε, για να πάρουμε δώρο στην καλύτερή μας φίλη! Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει υπέροχα σετ δώρων. Εγώ επέλεξα το Lifting & Firming Set, ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης κατά των ρυτίδων σε ειδικό μέγεθος για την κολλητή μου που σίγουρα θα κάνει unboxing κάτω από το δέντρο με χαρά μικρού παιδιού.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Estée Lauder στην χώρα μας esteelauder.gr είναι μια διαφορετική εμπειρία e-shopping, που (κυριολεκτικά) μού λύνει τα χέρια προσφέροντάς μου συνέχεια νέες γνώσεις, πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη γκάμα κορυφαίων skincare προϊόντων και προϊόντων μακιγιάζ, όλα αποτέλεσμα υψηλής τεχνολογίας και μελέτης.