Η μεγαλύτερη stand up παράσταση στην Ελλάδα έγινε για την Κατερίνα Βρανά | 0 bovary.gr
Η μεγαλύτερη stand up παράσταση στην Ελλάδα έγινε για την Κατερίνα Βρανά | 0 bovary.gr
12|06|2018 17:06
SHARE
V FOR VRANA

Η μεγαλύτερη stand up παράσταση στην Ελλάδα έγινε για την Κατερίνα Βρανά


Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 7 Ιουνίου, 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του Βεακείου θεάτρου στον Πειραιά, με σκοπό να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά.

Για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν δεκαεννιά συνάδελφοι της-κορυφαίοι stand up κωμικοί, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. 

Το αποτέλεσμα; Μια βραδιά που θα θυμούνται όλοι για πάντα. Μια εκδήλωση που τα είχε όλα: Άφθονα γέλια, συγκίνηση, χαρά, ελπίδα… Κορυφαία στιγμή, η έκπληξη που έκανε σε όλους η Κατερίνα.

Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

Η Κατερίνα τους ευχαριστεί όλους για την τεράστια ανταπόκριση. Εκείνους που έσπευσαν να κλείσουν εισιτήριο κάνοντας την παράσταση sold out σε λίγες μόλις μέρες.

Αυτούς που υπέμειναν την αναμονή την ημέρα της εκδήλωσης με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο, αλλά και όλους όσοι θέλησαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Η 7η Ιουνίου πέρασε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη stand up παράσταση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Όσοι και όσες δεν καταφέρατε να είστε μαζί με την Κατερίνα αλλά θέλετε να την βοηθήσετε, μπορείτε ακόμη να το κάνετε, καταθέτοντας το ποσό της επιλογής σας σ’ έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία “V for Vrana».

Ελλάδα 
BANK: ALPHABANK 
ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219 
BIC: CRBAGRAA 
ACCOUNTHOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ

Αγγλία 
BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST) 
IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03 
BIC: NWBKGB2L 
ACCOUNT HOLDER: K L VRANA