To «Μamma Mia! Ηere we go again» αποθεώνει -ξανά- το ελληνικό καλοκαίρι
ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ

To «Μamma Mia! Ηere we go again» αποθεώνει -ξανά- το ελληνικό καλοκαίρι

Η ταινία που αποθέωσε το ελληνικό καλοκαίρι επιστρέφει και έχει ακόμα μεγαλύτερα κέφια. 

Ξεπέρασε τα 600 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και εκτόξευσε τον τουρισμό της Ελλάδας, κάνοντας τη Σκιάθο τη Σκόπελο και το Πήλιο  κινηματογραφικό φόντο πολλών γάμων (και όχι μόνο). 

Είναι το κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού που επιστρέφει γεμάτο φως, θάλασσα, καλοκαίρι, τραγούδι, χορό και λαμπερούς πρωταγωνιστές, δέκα χρόνια μετά, να μας παρασύρει εκ νέου στο ρυθμό των διαχρονικών τραγουδιών των ABBA και να γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το ίδιο λαμπερό καστ πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ονειρευτούμε, ερμηνεύοντας μοναδικά πολλά από τα τραγούδια των ABBA που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία, αλλά και επιτυχίες που όσες φορές κι αν τις ξανακούσεις δεν μπορείς παρά να αναφωνήσεις  Here We Go Again! και να παραδοθείς στο ρυθμό και την καλοκαιρινή  διάθεση!

Καλώς ορίσατε, λοιπόν, ξανά στο νησί Καλοκαίρι, όπου η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» να μάς ταξιδέψουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!  


Όλο το Χόλυγουντ μάς περιμένει από 19 Ιουλίου στο καλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, καθώς όλη η Ελλάδα θα ζήσει στο ρυθμό του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! HERE WE GO AGAIN.