Στα παρασκήνια της Λυρικής Σκηνής -Exclusive υλικό από το μακιγιάζ της διασημότερης Γαλλικής όπερας | 0 bovary.gr
Στα παρασκήνια της Λυρικής Σκηνής -Exclusive υλικό από το μακιγιάζ της διασημότερης Γαλλικής όπερας | 0 bovary.gr
06|02|2019 10:05
SHARE
BEAUTY DIARIES

Στα παρασκήνια της Λυρικής Σκηνής -Exclusive υλικό από το μακιγιάζ της διασημότερης Γαλλικής όπερας


Παρασκήνια της Λυρικής σκηνής. Ώρα μηδέν. Οι πρωταγωνιστές της  διασημότερης όπερας του γαλλικού ρεπερτορίου, η Μανόν του Μασνέ, βρίσκονται σε εκφραστικό pause με μακιγιέρ και κομμωτές τριγύρω να δημιουργούν, ενώ συντονίζουν την εκπληκτικά ανεπιτήδευτη παράσταση backstage.

Άγχος, σκέψεις, χρώματα, λόγια που ψιθυρίζονται εσωτερικά, ματιές που σ’ αγγίζουν τρυφερά, σκηνικά, περούκες, προϊόντα μακιγιάζ και στόχοι, όλα αυτά μαζί σε πλάνο για κλικ. Η σιωπή κάνει κάθε αψίδα προβληματισμού να φαντάζει μαγική και κάπως συναρπαστικά ευφάνταστη.

Ήμουν κι εγώ εκεί, σ’ ένα μοναδικό και υπέροχο exclusive backstage tour της Λυρικής Σκηνής, προκειμένου να παρακολουθήσω από πάρα πολύ κοντά όλη την προετοιμασία των ηθοποιών και των χορευτών σε μία από τις πιο γνωστές Γαλλικές όπερες.

Ο υπεύθυνος μake up, Παύλος Κατσιμίχας είχε τα κλειδιά για να ανοίξει πόρτες, παραβάν, αλλά και να δώσει τη σωστή μετάφραση στον τρόπο που οι καλλιτέχνες προσεγγίζουν το χρώμα, τις κινήσεις, την λάμψη, αλλά κυρίως τη φυσική ομορφιά μιας συνολικής εικόνας. 

Πούδρες, σκιές, ρουζ και κραγιόν INGLOT τοποθετημένα με μαεστρία στέκονται πάνω στους πάγκους για να κάνουν παρεάκια με σφουγγάρια και πινέλα...

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις Exclusive φωτογραφίες του backstage της Λυρικής Σκηνής στο Beautydiaries.gr