Το πρώτο τρέιλερ για τους «Άγγελους του Τσάρλι» με την Κρίστεν Στιούαρτ, την Ναόμι Σκοτ και την Έλα Μπαλίνκσα | 0 bovary.gr
Το πρώτο τρέιλερ για τους «Άγγελους του Τσάρλι» με την Κρίστεν Στιούαρτ, την Ναόμι Σκοτ και την Έλα Μπαλίνκσα | 0 bovary.gr
27|06|2019 16:48
SHARE
CHARLIE'S ANGELS

Το πρώτο τρέιλερ για τους «Άγγελους του Τσάρλι» με την Κρίστεν Στιούαρτ, την Ναόμι Σκοτ και την Έλα Μπαλίνκσα


Oι Άγγελοι του Τσάρλι επέστρεψαν και είναι πιο ατρόμητοι από ποτέ.

Το πρώτο τρέιλερ για τους Charlie's Angels βγήκε σήμερα Πέμπτη, δίνοντας το στίγμα της νέας ταινίας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η νεοεισερχόμενη βρετανίδα ηθοποιός, Έλα Μπαλίνσκα.

Την ταινία, σκηνοθετεί η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Όμπουρν, που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Η εξαφανισμένη» (The Girl In The Park), το 2007, με τη Σιγκούρνι Γουίβερ.

Η ταινία τς Μπανκς εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Η «Townsend Agency» επεκτάθηκε σημαντικά -μετά τις προηγούμενες ταινίες- και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο.
Η ταινία θα επικεντρωθεί στα μέλη μίας από αυτές τις «ομάδες» στην οποία ανήκουν οι Στιούαρτ, Σκοτ και Μπαλίνσκα και εργάζονται σε μία υπόθεση.

Το τραγούδι των τίτλων υπογράφουν τρεις άλλοι Άγγελοι. Η Λάνα Ντελ Ρέι, η Αριάνα Γκράντε και η Μάιλι Σάιρους. 

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.