Δάκρυα ευτυχίας: Η στιγμή που ο γαμπρός ψιθυρίζει στην νύφη τον λόγο που θέλει να περάσει μαζί της όλη του την ζωή | 0 bovary.gr
Δάκρυα ευτυχίας: Η στιγμή που ο γαμπρός ψιθυρίζει στην νύφη τον λόγο που θέλει να περάσει μαζί της όλη του την ζωή | 0 bovary.gr
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δάκρυα ευτυχίας: Η στιγμή που ο γαμπρός ψιθυρίζει στην νύφη τον λόγο που θέλει να περάσει μαζί της όλη του την ζωή


Λένε πως δεν υπάρχει μυστικό για μία επιτυχημένη φωτογραφία γάμου και πως όλα εξαρτώνται από τους πρωταγωνιστές.

Αν το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, ερωτευμένο, χαρούμενο και αγαπημένο, τότε και το άλμπουμ του γάμου τους θα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα.

Αυτό έγινε περίπου και στο γάμο του Άντριαν και της Ρόζαλιν στο Σίδνει.
 

Το τοπίο ήταν ιδανικό, η ώρα ήταν κατάλληλη καθώς ήταν ηλιοβασίλεμα και το ζευγάρι ήταν αρκετά χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Ωστόσο, όπως δήλωσε μετά ο φωτογράφος τους, Τζέιμς Ντει το να τους φωτογραφίζει να κοιτάνε το ηλιοβασίλεμα και να τρέχουν στη φύση... δεν του αρκούσε αυτή την φορά.

Στην αρχή οι δυο τους πόζαραν και ήταν αρκετά σφιγμένοι με αποτέλεσμα, ο ίδιος να τους ζητήσει να χαλαρώσουν, να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και να κάνουν λες και είναι οι δυο τους και δεν υπάρχει κάμερα.

«Έτσι ο ένας αγκάλιασε τον άλλον τόσο όμορφα. Ήταν η καλύτερη οδηγία απ΄όλες».

Ωστόσο, ο Τζέιμς δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισε λέγοντας στον Άντριαν πως θέλει να του κάνει μία απλή ερώτηση.

«Του είπα πως έχω μία ερώτηση για εκείνον, αλλά δεν θέλω να απαντήσει σε μένα, αλλά στην Ρόζαλιν.

Και συνέχισα... ανάμεσα σε τον ένα δισεκατομμύριο πληθυσμό της γης διάλεξες να ζήσεις με την Ρόζαλιν το υπόλοιπο της ζωής σου. Μπορείς να της πεις γιατί;

Μόλις το είπα αυτό, ο Άντριαν της είπε γιατί διάλεξε εκείνη και το πρόσωπο της Ροζαλίν γέμισε με δάκρυα χαράς.

«Ήταν το πιο όμορφο κλαμένο πρόσωπο που έχω δει ποτέ... μετά άρχισα να κλαίω και εγώ είπε ο Τζέιμς.

Ο ίδιος μετά σε συνέντευξή του στην Daily Mail Αυστραλίας ρωτήθηκε το ήταν αυτό που ψιθύρισε ο γαμπρός στην νύφη και την έκανε να κλάψει από χαρά.  Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε πως δεν άκουσε καθώς η απάντηση και ήταν κρυφή και ο ίδιος ήταν απασχολημένος βγάζοντας φωτογραφίες.

Άλλωστε τι τον ένοιαζε; Ένα ζευγάρι ήταν μπροστά του ευτυχισμένο, μία νύφη έκλαιγε από χαρά κι εκείνος είχε βγάλει ίσως και την καλύτερη λήψη της ζωής του, καθώς αυτό το πορτρέτο έγινε viral στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 likes.