Η ζωή του Manolo Blahnik γίνεται ντοκιμαντέρ | 0 bovary.gr
Η ζωή του Manolo Blahnik γίνεται ντοκιμαντέρ | 0 bovary.gr
MANOLO BLAHNIK

Η ζωή του Manolo Blahnik γίνεται ντοκιμαντέρ


Το όνομα «Manolo Blahnik» είναι συνυφασμένο με τα εντυπωσιακά στιλέτο, αλλά πίσω από το γνωστό brand παπουτσιών που γνωρίσαμε μέσω του Sex and the City, υπάρχει ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, όπως φαίνεται κι από το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τον σχεδιαστή.

«Είναι ο βασιλιάς των παπουτσιών», λέει χαρακτηριστικά η Naomi Campbell στο τρέιλερ (που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Entertainment Weekly) του ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή και το έργο του Blahnik. Σύμφωνα με το EW, στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται διάσημοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, και άνθρωποι της μόδας όπως ο Isaac Mizrahi, η Paloma Picasso, το γνωστό supermodel Karlie Kloss αλλά και η Candace Bushnell, η παραγωγός που έφτιαξε την, πιο συνδεδεμένη με το brand Μanolo Blahnik, τηλεοπτική γυναικεία παρέα, αυτή του Sex and the City.

«Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρεσα παπούτσια άλλων, πλέον ούτε καν κοιτάζω» λέει η Anna Wintour.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε και τη συχνή συνεργάτιδά του Rihanna, να αστειεύεται με το σχεδιαστή για το πόσο οι άντρες τον αντιπαθούν μιας και οι γυναίκες αγαπούν πιο πολύ τα παπούτσια του από τους συζύγους τους.

 

Ο 74χρονος Blahnik, στον οποίο αποδίδουν την αναβίωση του τακουνιού στιλέτο τη δεκαετία του ’70, αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε να φτιάχνει μικρά παπούτσια για σαύρες και ότι  «τίποτα δεν τον κάνει πιο χαρούμενο από το να περνά χρόνο στα εργοστάσια, όσο θλιβερό κι αν ακούγεται αυτό»

Το ντοκιμαντέρ, Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards, θα κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στις 15 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα θα προβληθεί στο Λος Άντζελες.