Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Τι πρέπει να φορά η μαμά της νύφης; Etiquette Rules για τους επικείμενους γάμους από την Πελαγία Χριστάκη


Καλησπέρα κορίτσια, ήρθε η Τρίτη με Q and A στο bovary!

Ο ερωτήσεις και αυτής της εβδομάδας  σχετίζονται με τους γάμους και τις βαφτίσεις που έρχονται την άνοιξη.

Ορισμένες από εσάς ετοιμάζετε βαλίτσες. Ολες θέλετε να είστε κομψές και να εντυπωσιάσετε.

Kαι μαντέψτε! Θα το πετύχετε ακολουθώντας τις συμβουλές μου.

Πελαγία τέλεια η στήλη σου ! Μέσα Μαρτίου θα κάνω ένα 4ημερο ταξίδι στις Βρυξέλλες. Είμαι 27 ετών, 1.60 και 50 κιλά Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου προτείνεις outfits που να αφορούν τις τελευταίες τάσεις και να είναι κατάλληλα για την εποχή αυτή και για το μέρος. Επίσης να είναι πρακτικά και να χωράνε σε μια κανονική βαλίτσα. Ps: κυρίως το θέμα μου είναι πάντα τα παπούτσια και τα πανωφόρια. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ανυπομονώ. Χρύσα

Καλησπέρα Χρύσα! Εύχομαι να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις! Για ένα τετραήμερο στις Βρυξέλλες θα επέλεγα άνετα ρούχα σε αποχρώσεις του κάμελ, του καφέ και του «ψημένου κίτρινου» που τελευταία αγαπώ πολύ.

1η ημέρα : Μίνι φούστα για εσένα με ένα άνετο πουλόβερ και παλτό

 

 

2η ημέρα: Μαύρο παντελόνι skinny medium rise με ένα t-shirt λευκό ή ένα γκρι φθαρμένο συγκροτήματος και σακάκι και μποτίνια. Μποτίνια, αρβυλάκια, ό,τι θες ανάλογα με το πόσο περπάτημα έχεις. Από πάνω βάζεις το παλτό σου.

 

 

3η ημέρα: Το πουλόβερ της πρώτης ημέρας και το μαύρο τζιν της δεύτερης, αν είναι το πουλόβερ μακρύ, βάζεις και μια ζώνη στη μέση για να μην σε «καταπιεί» το ρούχο.

4η ημέρα: Τη μίνι φούστα της πρώτη ημέρας και το Τ-shirt της 3ης (ή ένα άλλο) και το σακάκι της 2ης.

Βλέποντας τον καιρό, η θερμοκρασία θα είναι 10 με 6. Άρα θα πρέπει να μονωθείς με ισοθερμικό ειδικά πάνω. Η δεύτερη ημέρα είναι επικίνδυνη με το t-shirt και η τέταρτη. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ζιβάγκο λεπτό και από πάνω πουκάμισο τζιν .

Πελαγία μου θα ήθελα πολύ την βοήθεια σου για το τι πρέπει να φορέσω σαν μαμά νύφης τον Ιούλιο που παντρεύεται η κορούλα μου. είμαι 49 ετών ύψος 1,78 και βάρος 90 κιλά. Κατά προτίμηση θα ήθελα κάτι σε φόρεμα. Περιμένω την απάντηση σου.

Γεια σου! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη για αυτή την σημαντική ημέρα! Να χαίρεστε τα παιδιά!

Προσπαθώ να σου βρω ένα μακρύ σε μπλε χρώμα με ώμο έξω. Σου στέλνω ένα ιδανικό, αλλά την εφαρμογή πρέπει να τη δεις... προτίμησε μακρύ με ελάχιστες λεπτομέρειες και να φαίνεται λίγο δέρμα.

 ALBERTA FERRETTI, Υοοx

Καλησπέρα Πελαγία και συγχαρητήρια για τη στήλη σου, τη στιλιστική βοήθεια που προσφέρεις απλόχερα μέσω αυτής και τις απόψεις σου, που έχω διαβάσει στο blog σου. Χρειάζομαι και εγώ τη γνώμη σου. Είμαι καλεσμένη σε μεσημεριανή βάφτιση, μέσα Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 1.83, 67κιλα (αδύνατη). Με προβληματίζει πολύ για την εποχή το πανωφόρι και το παπούτσι (ανοιχτό ή κλειστό).Σκέφτηκα, κοστούμι, μαύρο παντελόνι-σακάκι μακρύ, και ένα τοπ lingerie και μαύρα πέδιλα. Περιμένω τη γνώμη σου, κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!

Μοντέλο καλέ, τι αδύνατη απλά! Δεν ξέρω τα χρώματά σου αλλά αν σου ταιριάζουν τα λάιμ και κίτρινα, το συγκεκριμένο είναι πολύ ξεχωριστό. Μπορείς να βρεις βέβαια και από τα εκπτωτικά.

 

 

 

 

Mε μια sling back γόβα με kitten heel (χαμηλό τακουνάκι)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @timelessentials στις 6 Ιαν, 2019 στις 5:13 πμ PST

 

Καλησπέρα Πελαγία,

Ερώτηση: εχω αγοράσει λευκά ankle boots. Δυσκολεύομαι όμως να τα συνδυάσω με σύνολα για όλη την ημέρα! Με τι θα τα φορούσες εσύ;

Με τα πάντα, σκέψου ότι απλά είναι μαύρα και τόλμησε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς. Μη κολλάς ότι είναι μόνο για μαύρο και μπλε!


 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

Διαβάστε επίσης: Τα τρία πιο ευέλικτα σύνολα της άνοιξης -Η Πελαγία Χριστάκη σού μαθαίνει πώς να χτίσεις μια capsule wardrobe