Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Πώς να συνδυάσεις το σακάκι την άνοιξη ώστε να δείχνει fashionable -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Την άνοιξη, η μόδα είναι μια γιορτή χρωμάτων και αντιθέσεων: όλα επιτρέπονται.

Θέλουμε οι καθημερινές μας εμφανίσεις να εκπέμπουν την ανανέωση που νιώθουμε μέσα μας αυτή την εποχή -που όλα ξεκινούν από την αρχή. Τα απαραίτητα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας δεν είναι πολλά: είναι, όμως, αρκετά για να δημιουργήσουν διαφορετικούς, ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Η Τρίτη είναι η μέρα που τα λέμε μέσα από τη στήλη μου στη BOVARY. H επικοινωνία μας, όμως, δεν σταματά ποτέ, καθώς καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνω τις ερωτήσεις σας που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες. 

  • Καλησπέρα! Σ' ευχαριστούμε για τις ιδέες που μας δίνεις. Παντρεύεται η αδερφή μου αρχές Ιούνη. Το στιλ μου είναι λίγο πιο «εναλλακτικό». Δεν μου πάνε τα μακριά φορέματα, ούτε τα αμπιγιέ. Είμαι 1.67 και 55 κιλά.Τι να φορέσω; Ελένη

Ελένη, σε ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν, για το εναλλακτικό κορίτσι μας θα πρότεινα ένα ανέμελο φόρεμα από τη νέα συλλογή των Karavan. Μπορείς να το χαρείς και μετά τον γάμο της αδερφής σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➕constantly inspired by girls with good vibes➕ . ➕feat. @yaninjan in NADIA dress by @yiorgosmesimeris ➕ . ➕ #karavanclothing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clothing for the wanderers (@karavanclothing) στις 12 Απρ, 2019 στις 5:22 πμ PDT

  • Καλησπέρα! Διαβάζω εδώ και καιρό το site σου και ειλικρινά κάνεις πολύ καλή δουλειά και με βοηθάς πολύ. Συγχαρητήρια! Λοιπόν, φέτος, θέλω να αγοράσω ένα βεραμάν κοστούμι! Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω με άλλο τρόπο πέρα από τον κλασικό: δηλαδή, με λευκό Τ-Shirt/πουκάμισο/lingerie κλπ, αν δηλαδή θα είναι κάτι που θα ευχαριστηθώ όντως πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ! Eιρήνη.

Ειρήνη, σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει η στήλη και σε βοηθά. Ωραία ιδέα το βεραμάν! Οι δύο συνδυασμοί που ανέφερες είναι ιδανικοί αλλά κράτα και κάτι ακόμα: μπορείς να δοκιμάσεις το σακάκι με τζιν για το γραφείο αλλά και με φούστα.

Θα το συνδύαζα και με μία μάξι πλισέ αλλά και με φαρδύ σορτς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gorgeous @ritamargari in checked #shorts & #shirt #blueaddict #moday Find Caribbean shorts & Sardinia shirt online & selected stores

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arpyes (@arpyes) στις 5 Αύγ, 2018 στις 11:38 μμ PDT

  • Πελαγία μου καλησπέρα! Θα τολμήσω να ζητήσω για άλλη μια φορά την βοήθειά σου. Το φόρεμα που σου στέλνω (σσ. δεν είναι και πολύ καλή φώτο...) θα μπορούσα να το βάλω στην βάφτιση των μωρών μου τώρα τον Μάιο; Και αν ναι, με τι παπούτσια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αγαπητή Δέσποινα! Τα βλέπω τα mail σου και προσπαθώ να απαντήσω άμεσα. Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τα καλά σου λόγια. Αυτό που κάνουμε μέσα από αυτή την στήλη είναι κάτι πρακτικό και καθημερινό. Έχει να κάνει με τις δικές σας ανάγκες: τις μοιραζόμαστε μαζί για να ξεμπλοκάρουμε αυτή την άχαρη φάση της κατακερματισμένης ντουλάπας μας.

Το καρέ μαλλί το αγαπώ! Πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο για το color blocking του outfit! Θα έλεγα να φορέσεις ένα δυνατό ροκ πέδιλο για να προσδώσεις ένταση ή ένα γεωμετρικό πέδιλο (προτιμώ το δεύτερο για φέτος).

Ζara

  • Παντρεύομαι την άνοιξη στην Αθήνα και ακόμη δεν έχω αγοράσει νυφικό. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξω Πελαγία μου; Μου δίνεις κάποιες συμβουλές; Φέτος ποιες είναι οι τάσεις στα νυφικά;

Πρόσφατα κοιτούσα στα νυφικά (όχι για μένα λολ) και διαπίστωσα ότι ο COSTARELLOS έχει κάποια εκπληκτικά! Δεν είμαι ο άνθρωπος που κατέχει καλά το κεφάλαιο «νυφικά». Για μένα είναι ένα φόρεμα σε λευκό και τα αγαπώ, όπως όλα τα άλλα ρούχα. Για εσένα που ψάχνεις κάτι γι' αυτή την όμορφη ημέρα, ρίξε μια ματιά.

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

 Διαβάστε επίσης: Το τεστ για να σιγουρευτείς αν αυτό είναι το ιδανικό τζιν για εσένα -Aπό την Πελαγία Χριστάκη