Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Τι σκουλαρίκια να φορέσω μετά τα 50; -H Πελαγία Χριστάκη απαντά


Η Τρίτη είναι η μέρα που τα λέμε μέσα από τη στήλη μου στη BOVARY.

H επικοινωνία μας, όμως, δεν σταματά ποτέ, καθώς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνω τις ερωτήσεις σας -τις οποίες απαντώ με χρονολογική σειρά- που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Πελαγία μου γεια σου! Με λένε Βαλέρια και είμαι 30 ετών. Είχα αγοράσει πέρσι ένα ωραιότατο shirt-dress. Είναι αρκετά μίνι για να φορεθεί στη δουλειά σκέτο. Πώς μπορώ να το φορέσω στο γραφείο για να δείχνει κομψό; Σε ευχαριστώ. 

Καλημέρα Βαλέρια! για όσο το επιτρέπει ο καιρός (η συννεφιά δηλαδή) μπορείς να το φορέσεις με ένα τζιν σε ίσια γραμμή Levi’s 501 ξεβαμμένο. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι πολύ ακριβό, υπάρχουν online πολύ καλές τιμές στα τζιν. Θα το κόψεις στο ύψος του αστραγάλου και θα αφήσεις μερικά κρόσσια, ταιριάζει τέλεια με τα γεωμετρικά πέδιλα που τόσο αγαπάμε αυτή την εποχή.

 

 

Hello! Σύντομη ερώτηση: Έχω έναν γάμο αλλά δεν προλαβαίνω να χάσω τα κιλά του χειμώνα. Δεν είναι πολλά είναι 5-6 πάνω από όσο είμαι συνήθως. Δηλαδή 70 από 65 που είμαι. Τι φοράω για να κρύψω τα κιλά; Είμαι 1.70 περίπου. Όσο πιο σύντομα παρακαλώ η απάντηση. Ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητή φίλη η καλύτερη λύση είναι το φόρεμα, 5 κιλά πάνω από τα κανονικά σου δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά αν τα πήρες ομοιόμορφα. Σου προτείνω το φόρεμα γιατί στα 5 κιλά συν έχουμε αλλάξει νούμερο σε παντελόνι.

 

 

Καλησπέρα Πελαγία. Είμαι 52 ετών και πρόσφατα αγόρασα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που τα ζήλεψα. Όταν τα φόρεσα, δύο φίλες μου είπαν ότι με μεγαλώνουν και με βαραίνουν. Εμένα όμως συνεχίζουν να μου αρέσουν. Μήπως εθελοτυφλώ; Πρέπει οπωσδήποτε να φοράω μικρά για να μην φαίνομαι μεγαλύτερη; Ευχαριστώ.

Kαλέ ποιος τα λέει αυτά; Να τα φοράς! είναι τάση τα μεγάλα. Συγνώμη αλλά δεν έχω δει γυναίκα να την μεγαλώνουν τα σκουλαρίκια. Η φάση τώρα με τα κοσμήματα έχει ξεφύγει, διάφανα, ξύλινα, με κοχύλια, μακραμέ, με φλούο πλαστικές χάντρες. Όλα παίζουν για αυτό παίξε και εσύ.

 

Γειά σας.Έχω πελαγώσει... Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω στο γάμο της πρώτης ξαδέρφης του άνδρα μου που θα γίνει 12 Ιουλίου... Είμαι 1.62 και 50 κιλά. Β.

Αγαπητή Β! Όπως καταλαβαίνω πάμε για κάτι petite! H μία επιλογή είναι η πιο romantic rock ενώ η δεύτερη island vibes.

 

 

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

 Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδυάσεις το σακάκι την άνοιξη ώστε να δείχνει fashionable -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει