Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Τι να φορέσω σε συνέντευξη για δουλειά - Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Νέα εβδομάδα, νέες ερωτήσεις, νέες ιδέες.

Κάθε εβδομάδα απαντώ σε όλες σας τις ερωτήσεις για την μόδα και το στιλ. Λίγο πριν μπει το φθινόπωρο -ημερολογιακά τουλάχιστον- θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το στιλ της νέας σεζόν. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Ποιες είναι οι νέες τάσεις και πώς θα κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς;

Ξεκινώντας από εδώ θα λύσουμε, βήμα-βήμα όλες σας τις απορίες. 

Πελαγία μου καλησπέρα

Μα πώς δεν σκέφτηκα να σε συμβουλευτώ νωρίτερα...

Έχω αύριο ένα γάμο και έχω αγοράσει ένα κίτρινο cape dress φόρεμα.

Τι λες;;;; Να βάλω και μπλε σκουλαρίκια;;; Και τι χρώμα τσάντα; Αγαπώ το μάξιμαλ γενικά όποτε πρότεινε ελεύθερα... Ελπίζω να μου απαντήσεις μέχρι αύριο για να προλάβω ! Ευχαριστώ!

Καλησπέρα Φιλιώ! Colorblocking! Ωραία όλα, για σκουλαρίκια δες κάτι σε πολυέλαιο στιλ για να σπάσει το κίτρινο!

Mango

Αγαπημένη μου Πελαγία, 
Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φύγει αλλά μερικά ρούχα μας κούρασαν! Λόγω ζέστης φοράω όλο σορτς, βερμούδες κτλ. Ωστόσο, να ήθελα να φορέσω και κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου δροσερό, μιας και η ζέστη καλά κρατεί! Τι έχεις να μου προτείνεις;

Αγαπητή φίλη, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι πιο αέρινο. Μια πλισέ φούστα με τα sneakers σου στην πόλη είναι ό,τι πρέπει! Αν είσαι fashion icon και μπορείς να το υποστηρίξεις μπορείς και να φορέσεις τα Birkenstock. Αν πάλι δεν την παλεύεις με το στιλ της Β.Ευρωπαίας fashion editor, βάλε ένα απλό σανδάλι ή χαμηλές εσπαντρίγιες.

 

 

 

 

Βλέπω ότι οι cowboy boots έχουν επανέλθει στη μόδα και έχω δύο ζευγάρια κάπου στο πατάρι μου από τότε που πήγαινα Λύκειο. Πώς μπορώ να τις φορέσω ξανά χωρίς να δείχνω κάπως αστεία; Γιατί αυτές οι μπότες είναι πολύ ιδιαίτερες και δεν νομίζω ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. 

Είναι όντως πολύ ιδιαίτερες! Μου αρέσουν με φούστα ή skinny jeans αλλά και με φλοράλ φόρεμα για πιο εκκεντρικό ντύσιμο. Αν μοιάζουν κάπως έτσι τότε είσαι μέσα. Ήρεμα με τo cowboy style, μη δω κανένα κρόσσι να κρέμεται... η μπότα είναι αρκετή.

 

 

 

 

 

Αγαπημένη Πελαγία

Θα ήθελα να με βοηθήσεις. Έχω ραντεβού για μια συνέντευξη για δουλειά. Η δουλειά είναι γραφείου οπότε φαντάζομαι και το dress code πιο αυστηρό. Τι μου προτείνεις να φορέσω στην πρώτη συνάντηση για να τους εντυπωσιάσω. Eίμαι petite, 29 χρονών.
Σε ευχαριστώ, Ελσα

Ελσα μου καλή αρχή! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Αχ αυτό το dress code το αυστηρό...κορίτσια το κουστούμι είναι μια πολύ άνετη και κλασσάτη λύση. Είναι κάπως παρεξηγημένα.. τα θεωρούμε συντηρητικά και ανδρικά αλλά είναι πολύ θηλυκά και σέξι μέσα από το tailoring τους και τις απλές τους γραμμές.

Massimo Dutti

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το ιδανικό παντελόνι για σωματότυπο αχλάδι -H Πελαγία Χριστάκη απαντά