Φωτογραφία: OZON
Φωτογραφία: OZON
19|12|2022 11:48
SHARE
XMAS PARTY

Fashion Room Service-Xmas GLAM Edition: Το μεγαλύτερο fashion party της Αθήνας επιστρέφει


Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων και fashion labels, THE FASHION ROOM SERVICE, υπό την διοργάνωση του περιοδικού Ozon, επιστρέφει εορταστικά την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα, αυτή τη φορά στο Moxy Athens City!  Το πρώτο trendy hotel brand της Marriott International χάρη στην πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική του ατμόσφαιρα, τα bold χρώματα και τα έργα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B αποτελεί το νέο ιδανικό venue για φιλοξενήσει το πιο χριστουγεννιάτικο fashion event της πρωτεύουσας. 

Φωτογραφία: OZON

Πάνω από 26 σχεδιαστές και fashion brands θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες συλλογές τους στον 8ο όροφο του Moxy Athens City μέσα από ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια-pop up showroom ανοιχτά στους επισκέπτες της εκδήλωσης από τις 17.00 το απόγευμα. Νέα και ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της ελληνικής μόδας και του made in Greece αλλά και καταξιωμένα διεθνή labels θα συνθέσουν την πιο πρωτότυπη "στυλιστική βεντάλια" προσκαλώντας τους Αθηναίους να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς τους, να δοκιμάσουν τις συλλογές τους και γιατί όχι, να συμμετέχουν στο πιο ευφάνταστο christmas shopping. Στηλίστατωνσχεδιαστώνκαι fashion brands συναντάμετους: BUFFALO, CABAïA, DOCA, BADILA, LUVNROLL, OLD SCHOOL TWIST BY ANAMESA, ARTEMIS AND APOLLON, MÅIRIS, NO THINKIN, KANGOL, IREN&STAV, COUNTESS WILHELMINA, FILANTHI BOGEA, CHRISTOS GALEOS, GETLOSTGETFOUND, ERGINA JEWELS, KOMSOU HANDMADE BAGS, BANANA LEGION, STL STUDIOS, BOSSY GIRL HANDMADE BY NICOLE PALLA καιάλλοι.

Φωτογραφία: OZON

Παράλληλα με τα δωμάτια των σχεδιαστών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις των γιορτινών limited Red Cup ροφημάτων στο άκρως χριστουγεννιάτικο δωμάτιο STARBUCKS CHILLED CLASSICS. Επόμενη στάση το δωμάτιο της Tuborg μέσα από το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν τα δύο νέα δροσιστικά αναψυκτικά που προτείνει και δεν είναι άλλα από τα Pink Grapefruit-Σαγκουίνι και Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος.

Φωτογραφία: OZON

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event θα κορυφωθεί με το απόλυτο Christmas GLAM party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στον 9ο όροφο του Moxy Athens City με την ωραιότερη θέα στην καρδιά της Αθήνας. Παρέα μας θα είναι το Beefeater London Dry Gin με υπέροχα Beefeater & Tonic για όλους. Το party θα «ντύσουν» μουσικά Djs, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την πιο εορταστική ατμόσφαιρα!

Τα δωμάτια του Moxy Athens City θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του Fashion Room Service – Xmas GLAM Edition. To party συνεχίζεται στο Galaxy Room μέχρι τις 23.59.

Φωτογραφία: OZON

Το Μοxy Athens City βρίσκεται στην οδό Σταδίου 65, πάνω στην πλατεία Ομονοίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Dress code: Festive & GLAM - Facebook Event https://www.facebook.com/events/531987795446011

Εποινωνία: Τηλ. 210 3634009, 6955256764

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ τα τελευταία 13 χρόνια φέρνει σε επαφή φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ξενοδοχείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

SHARE