«Όλα... Λάθος!»: Μια κωμωδία απρόβλεπτων καταστάσεων στο θέατρο Αθηνά
Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, που έχει κατακτήσει τα βραβεία και τους κριτικούς σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται να «σαρώσει» και το κοινό της Αθήνας.
Το έργο έχει μεταφραστεί ήδη σε 30 γλώσσες και έχει παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ενώ ανεβαίνει για συνεχόμενες θεατρικές σεζόν στο Λονδίνο, από το 2012 και στο Broadway, από το 2017.
Από τον Μάιο του 2025, η παράσταση «Όλα... Λάθος!» θα «δροσίσει» το κοινό του καλοκαιρινού θεάτρου Αθηνά με γέλιο και ανατροπές που δεν έχουν προηγούμενο.

Υπόθεση
Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα από έξι φιλόδοξους ηθοποιούς, δύο φιλότιμους τεχνικούς και μία πρεμιέρα που είναι καθοριστική για την επιτυχία της. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες τους, η τύχη φαίνεται να μην είναι με το μέρος τους και οι απρόβλεπτες καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας μία σειρά από ανατρεπτικές, τραγελαφικές και απολαυστικά λάθος καταστάσεις.
Απίστευτες στιγμές γέλιου, συγκρούσεις και απροσδόκητες εξελίξεις θα καθηλώσουν τους θεατές από την αρχή ως το τέλος. Μια κωμωδία όπου τα πάντα πηγαίνουν στραβά, αλλά αυτό το «λάθος» είναι τελικά που την κάνει ανεπανάληπτη.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21:15
Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/Δεριγνύ 10, Πλατεία Βικτωρίας