Γυναίκα διαβάζει
Φωτογραφία: Pexels
27|04|2020 13:50
SHARE
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Online το φετινό bazaar βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη -Εκπτώσεις έως και 80%


Το Μουσείο Μπενάκη αποφάσισε να διοργανώσει και φέτος BAZAAR βιβλίου, μόνο που λόγω των συνθηκών θα γίνεται διαδικτυακά. Από Δευτέρα 4 έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.

Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 θα διατίθενται με έκπτωση 10%.

Με αφορμή το 7ο BAZAAR βιβλίων, το Τμήμα Επικοινωνίας του Μουσείου οργανώνει στο instagram τον διαγωνισμό φωτογραφίας #BenakiBookChallenge.

Οι χρήστες του instagram καλούνται να εξερευνήσουν τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη, να επιλέξουν το βιβλίο που θα τους εμπνεύσει και να σκηνοθετήσουν τη δική τους φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στο instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum, θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31 Απριλίου 2019.

Όποιος ποστάρει την πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή Μέλους του Μουσείου Μπενάκη με πολλά προνόμια!

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί online στη διεύθυνση benaki.bazaar.org (η οποία θα ανοίξει τη Δευτέρα 4/5). Ο κατάλογος των βιβλίων θα ανέβει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Θα μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία στη διεύθυνση benaki.bazaar.org 

SHARE