Κίμωνας Κουρής -Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ο Κίμωνας Κουρής και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ετοιμάζονται να συνεργαστούν στη θεατρική σκηνή

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής θα παίξουν μαζί σε θεατρική παράσταση.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής ετοιμάζονται να βρεθούν μαζί επί σκηνής στη παράσταση «Burn this», σε σκηνοθεσία Νάντιας Κοντογεώργη, στις 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Το ζευγάρι, που κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στη προσωπική του ζωή, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται, καθώς παίζουν μαζί και στη σειρά «Παγιδευμένοι» στον Ant-1, ενώ η πρώτη γνωριμία τους έγινε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας που ήταν συμφοιτητές.

Κίμωνας Κουρής Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ο ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στη Χριστίνα Ζάχου για το iefimerida είχε παραδεχτεί πως είναι πιο δύσκολο να γράφονται πράγματα για τη προσωπική του ζωή παρά μια αρνητική κριτική. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: « Από τη μία καταλαβαίνω γιατί γίνεται, από την άλλη γιατί να ασχοληθεί κάποιος με τη προσωπική σου ζωή; Ενδεχομένως έχω αυτή την άποψη γιατί δεν με αφορά η προσωπική ζωή του καθενός. Δηλαδή, κι εγώ θαυμάζω ηθοποιούς, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στα προσωπικά τους, με ποιον/α είναι, που τρώνε».

Η υπόθεση του θεατρικού έργου:

Η Άννα και ο Λάρρυ θρηνούν τον απροσδόκητο χαμό του φίλου και συγκατοίκου τους Ρόμπι, που σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα με τον σύντροφό του. Η Άννα ανακαλύπτει στην κηδεία του πως η οικογένειά του δεν έχει ιδέα πως ο Ρόμπι ήταν ομοφυλόφιλος, ούτε βέβαια πως εργαζόταν σαν χορευτής.

Στις δύσκολες στιγμές που ακολουθούν, αποδεικνύεται πως ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Μπάρτον, επιτυχημένος σεναριογράφος του Χόλλυγουντ, αποτυγχάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μετά από λίγο, ο αδερφός του Ρόμπι, o Πέιλ, εισβάλει στο σπίτι, ανατρέποντας τα δεδομένα και δημιουργώντας νέες δυναμικές και συναισθήματα.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο

Μια θυελλώδης σχέση ανάμεσα σ’ αυτόν και την Άννα γεννιέται, πέρα από τη
ζώνη ασφαλείας και των δύο. Ένας έρωτας, στον οποίο και οι δύο αντιστέκονται σθεναρά, επαναλαμβάνοντας διαρκώς πως δεν τον θέλουν.

Μάριος Σαραντίδης

Καθώς η απώλεια κλονίζει τους τέσσερις ήρωες, αποδεικνύεται πως αποτελεί ταυτόχρονα και σημαντικο παράγοντα για την αλλαγή τους. Η παράσταση μιλάει για το πώς ένα τραυματικό γεγονός μπορεί να μετακινήσει έναν άνθρωπο. Ταυτόχρονα, απογειώνει την έννοια της δημιουργίας, τονίζοντας την καταλυτική της δύναμη στην εξέλιξη των ηρώων. Η Άννα προετοιμάζει και ξεκινά την καριέρα της ως χορογράφος, ενώ ο Μπάρτον μετουσιώνει τον πόνο του γράφοντας για πρώτη φορά το σενάριο για μια ιστορία αγάπης.

Παίζουν: Κίμωνας Κουρής, Μάριος Σαραντίδης, Ιβάν Σβιτάιλο, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη 20:00, Πέμπτη και Παρασκευή 21:00, Σάββατο 21:15 και Κυριακή στις 18:30.

Από τις 28 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Σάββατο 18:30 και Κυριακή 21:15