μακιγιάζ ματιών
Φωτογραφία: Instagram/ @hoskelsa
10|05|2024 11:05
SHARE
BEAUTY TIPS

Το εγγυημένο κόλπο στο μακιγιάζ για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη


Το μακιγιάζ μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό μας από την άλλη όμως, με μερικές λάθος κινήσεις μπορεί το αποτέλεσμα να μην μας κολακεύει καθόλου.

Στα social media πολλές είναι beauty experts οι οποίες δίνουν πολύτιμες συμβουλές και, αυτή τη φορά έχουμε το κατάλληλο βίντεο με το μυστικό για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Kaila Gibson, makeup artist και ινσταγράμμερ μοιράζεται μυστικά ομορφιάς και τεχνικές ώστε το μακιγιάζ να φωτίζει όπως πρέπει το πρόσωπο.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο αποκάλυψε το μυστικό του μακιγιάζ ώστε, όχι μόνο να φωτίσετε τα μάτια σας, αλλά και να φαίνεστε 10 χρόνια νεώτερες.

Το beauty tip για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

«Συνήθιζα να χρησιμοποιώ βαρύ μαύρο eyeliner για χρόνια επειδή μου άρεσε» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της και συνεχίζει:

Χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι κάτω από τα μάτια δίνετε ένταση στο σημείο εκείνο και τονίζετε ακόμη περισσότερο τις ατέλειες που ενδεχομένως υπάρχουν. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι σίγουρα η χρήση πιο φωτεινών μολυβιών που χαρίζουν μια φρεσκάδα στο μάτι.

«Ο λόγος που σταμάτησα να βάζω μαύρο μολύβι είναι επειδή παρατήρησα ότι τραβούσε την προσοχή στο κάτω μέρος του ματιού μου, όπου είχαν αρχίσει να φαίνονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες», εξηγεί η Kaila Gibson.

«Τώρα επιλέγω ένα nude μολύβι και μια πιο απαλή σκιά ματιών στη γραμμή των βλεφαρίδων μου. Χρησιμοποιώντας μια nude επένδυση στην γραμμή αντί για ένα μαύρο μολύβι και έτσι δημιουργεί μια πιο απαλή εμφάνιση και δίνει στα μάτια μια πιο ανοιχτή, νεανική εμφάνιση.

SHARE