χέρια

Αρωματικές κρέμες χεριών με υπέροχο άρωμα που αφήνουν λείο το δέρμα

Η κρέμα χεριών δε λείπει από την τσάντα μου, κάτι σαν τα κλειδιά του σπιτιού, την έχω πάντα μαζί μου, σε κάθε έξοδο.

Η κρέμα χεριών έγινε απαραίτητη την περιόδο της καραντίνας, λόγω της χρήσης αντισηπτικών, τα χέρια μας είχαν ιδιαίτερη ανάγκη για ενυδάτωση. 

Για τους λάτρεις της ομορφιάς και για όσους προσέχουν το δέρμα τους, η κρέμα χεριών αποτελεί βασικό προϊόν ομορφιάς. Το βράδυ πριν τον ύπνο, μετά το πλύσιμο των χεριών αλλά και μέσα στην ημέρα, σε περίπτωση που τα χέρια είναι πιο ξηρά, ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να τα ενυδατώσουμε και να αποκτήσουν απαλή υφή.

Στο μπάνιο, δίπλα από το κρεμοσάπουνου διατηρούμε μία μεγάλη κρέμα χεριών, για να υπενθυμίζουμε σε όποιον πλένει τα χέρια του, να φροντίζει για την ενυδάτωση τους μετά. Στην τσάντα μας όμως, στο μικρό νεσεσέρ που έχουμε μαζί μας και έχουμε μέσα ίσως κάποιο κραγιόν, προσθέτουμε και μία κρέμα χεριών. Μέσα στην ημέρα, εφαρμόζουμε ελάχιστην ποσότητα, αρωματίζουμε ευχάριστα τα χέρια μας και φυσικά το πιο σημαντικό, τα ενυδατώνουμε σε βάθος και αποκτούν απαλή υφή.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας, που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων για το υπέροχο άρωμα τους.

Apivita. με γιασεμί και πρόποληDiptyque Luxurious Hand CreamAesopRoger GalletJo Malone, English Pear & Fresia