Γυναίκα με χτενισμένα μαλλιά/Photo:Shutterstock

Αυτά είναι τα 5 hot κουρέματα της σεζόν -Βρες αυτό που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου

Είστε έτοιμες να ανανεώσετε το χτένισμά σας; Δεν υπάρχει καλύτερο timing για νέες δοκιμές από τους ψυχρότερους μήνες του χρόνου. Την εποχή που το κρύο κάνει έντονη την εμφάνισή του, νιώθουμε κι εμείς την ανάγκη να ανανεωθούμε και ο καλύτερος τρόπος είναι να τολμήσουμε μία αλλαγή στα μαλλιά.

Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι μία ακόμη περίοδος διακοπών πλησιάζει, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες έρχονται Χριστούγεννα. Ένα νέο κούρεμα, θα φέρει και νέα χτενίσματα, ανανέωση του στιλ και γενικότερα της εικόνας μας.

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι ξέρετε πώς θα κόψετε τα μαλλιά σας, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα trends της εποχής. Ποια είναι τα κουρέματα που επιβάλλουν οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο, χειμώνα και πώς προτείνουν κορυφαίοι hair experts να τα χτενίζουμε.

Διαλέξαμε για εσάς τα top 5 και σας τα παρουσιάζουμε. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, πάντα με τη βοήθεια του δικού σας κομμωτή. Αυτός ξέρει καλύτερα από όλους τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας, στο σχήμα του προσώπου σας.

90's Bob

Η Kim Kardashian είναι η βασίλισσα των αλλαγών στα μαλλιά, ωστόσο αυτό το αυστηρό bob που έχει επιλέξει αυτή την εποχή είναι ίσως το πιο stylish look που έχουμε δει σε εκείνη. Ένα κούρεμα εξαιρετικά φρέσκο που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου.

Curly Bangs

Ναι οι αφέλειες έχουν επιστρέψει και δεν υπάρχει καλύτερο it girl, από τη makeup artist Violette, η οποία δεν τις αποχωρίζεται ποτέ. Αυτή τη χρονιά πρέπει να αντιγράψεις ακριβώς τις δικές της, καθώς οι τάσεις επιβάλλουν να είναι μακριές, ασύμμετρες και να έχουν κίνηση. Do it like Violette λοιπόν!

Ηeavy Bangs

Το συγκεκριμένο look μαλλιών δεν ταιριάζει σε κάθε τύπο τρίχας. Συζητήστε με τον κομμωτή σας αν οι συγκεκριμένες αφέλειες ταιριάζουν στην υφή της τρίχας σας. Αυτές οι αφέλειες ταιριάζουν σε χοντρή τρίχα και στέκονται καλύτερα όταν τα μαλλιά δουλεύονται με πιστολάκι. Είναι το look ου υιοθετεί η Zendaya και είναι τόσο sexy ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με ponytail.

Curly Lob

Η Kerry Washington είναι ο κομμάτι χαμαιλέοντας των μαλλιών, ωστόσο αυτό το σγουρό lob ή αλλιώς το μακρύ καρέ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας look σε εκείνη. Είναι ένα εύκολο hairstyle που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ανεξάρτητα από την υφή της τρίχας!

Modern Shag

Αν είστε σε mood να μακρύνετε τα μαλλιά σας, τότε αυτό είναι το κούρεμα που σας ταιριάζει απόλυτα. Είναι το look της Taylor Swift και το μυστικό είναι να ξέρει ο κομμωτής σας να δουλέψει σωστά τα layers, να κάνει σωστά φιλαρίσματα.