Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
MESSY BUN

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για τις βροχερές ημέρες -Απλό και τόσο sexy


Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που αγαπούν τις βροχερές ημέρες και το φθινόπωρο και αυτοί που περιμένουν πως και πως να έρθουν ξανά οι ζεστές ημέρες και το καλοκαίρι.

Ωστόσο όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με το θέμα της υγρασίας, το φαινόμενο που επηρεάζει τρομερά και τα μαλλιά μας. Πώς; Με το ενοχλητικό και τόσο ανεπιθύμητο φριζάρισμα, που έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να μη στρώνουν και σχεδόν κανένα χτένισμα να μην πετυχαίνει.

Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσουμε το φριζάρισμα στα μαλλιά μας. Οι πιο γνωστοί είναι να τα βρέξουμε και να τα χτενίσουμε με την κλασική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια. Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψουμε τα μαλλιά, χωρίς να σπάσουμε την τρίχα και έτσι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση που πρέπει να είναι.

Μία ακόμη λύση είναι η ενυδατική σώματος. Ακούγεται περίεργο, ωστόσο δοκιμάστε να εφαρμόσετε ελάχιστη κρέμα σώματος στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθασες, φριζαρισμένες τούφες. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας. Αμέσως τα μαλλιά θα γίνουν πιο λεία και ομοιόμορφα.

Τέλος το dry shampoo είναι το σωτήριο προϊόν, για τις ημέρες που τα μαλιά φριζάρουν.  Με ένα ψεκασμό, τα μαλλιά στεγνώνουν, δεν έχουν ίχνος υγρασίας και πετυχαίνουμε οποιοδήποτε look.

Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock

Αν ωστόσο δε θέλετε να δοκιμάσετε τίποτα από τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το πιο απλό και ταυτόχρονα τόσο sexy hairstyle.

Ο λόγος για το messy bun ή αλλιώς τον ατημέλητο κότσο. 

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πιάσετε με τα δάχτυλά σας, τα μαλλιά σας ψηλά και να αφήσετε μερικές τούφες να πέσουν και να πλασιώσουν το πρόσωπό σας.

Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock

Απλό, γρήγορο, εύκολο και όμως τόσο sexy look, ιδανικό για τις βροχερές ημέρες που τα μαλλιά δε στρώνουν, αλλά και για κάθε εμφάνιση που θέλουμε να σηκώσουμε τα μαλλιά μας ψηλά!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το συστατικό είναι απαραίτητο στην κρέμα ματιών -Ξεχάστε λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ