Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
ΜΑΝΙ/ΠΕΝΤΙ

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ


Το nude και το κλασσικό κόκκινο ήταν τα δύο χρώματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας, το καλοκαίρι.

Μόλις έχει μπει ο Σεπτέμβρης και θέλουμε να μπούμε σε φθινοπωρινό mood.

Outfits, hairstyle, skincare ρουτίνα ακόμη και το μανικιούρ, πεντικιούρ προσαρμόζονται στη νέα εποχή. Και πάντα ανατρέχουμε στα trends για να πάρουμε ιδέες και να τις προσαρμόσουμε στο δικό μας στιλ

Αν λοιπόν θέλετε τα άκρα σας να έχουν fall διάθεση, η παρακάτω φωτογραφία από το official instagram account του Byrdie, θα σας βοηθήσει.

Καφέ, μπεζ, ανοιχτό γκρι, μπλε που γκριζάρει ελαφρώς και κυπαρισσί είναι τα 5 χρώματα που επικρατούν στο μανικιούρ και το πεντικιούρ για το φθινόπωρο του 2019.

Φωτογραφία από το instagram account "Byrdie"

Αποχρώσεις που αναμφισβήτητα φέρουν κάτι από τη μουντάδα που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή. Ταιριάζουν εξίσου σε σταρένιες αλλά και σε λευκές επιδερμίδες, ενώ κάνουν το τέλειο matching με τα cozy outfits που θα φοράμε τον επόμενο μήνα.

Οι πιο κλασσικές, εκείνες που θέλουν τα νύχια τους να είναι κομψά, clear and fresh μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο μπεζ και το ανοιχτό γκρι.

Οι υπόλοιπες που αγαπούν τα σκούρα χρώματα και που θέλουν τα νύχια τους να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον όλων, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο καφέ, το μπλε-γκρι αλλά και το κυπαρισσί. Τρεις αγαπημένες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα και στο πεντικιούρ.

Τα σκούρα βερνίκια είναι top trend για μία ακόμη σεζόν/Shutterstock
Τα σκούρα βερνίκια είναι top trend για μία ακόμη σεζόν/Shutterstock

Αλήθεια ποια είναι η δική σας αγαπημένη;

Extra Tip: Αν δεν έχετε αποφασίσει ποιο χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, βρείτε τα βερνίκια που σας αρέσουν και δοκιμάστε τα σε ένα νύχι. Αμέσως θα καταλάβετε ποιο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε το ίδιο για το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας. Προτιμήστε τις πιο nude αποχρώσεις για τα χέρια και τα πιο σκούρα για τα πόδια!

Διαβάστε ακόμη:

Η δράση της βιταμίνης Ε στο πρόσωπο -Σε ποιον τύπο δέρματος είναι σχεδόν απαγορευτική

Η διάφανη επιδερμίδα του οίκου Dior επιτυγχάνεται μέσα από το skincare