Μοντέλο στα παρασκήνια επίδειξης μόδας
Φωτογραφία: Shuttterstock
BEST BUY

To προϊόν για τα φρύδια που έχει ξετρελάνει το Instagram και υπόσχεται άψογο βλέμμα


Διανύουμε μία από τις ωραιότερες εποχές για τον κόσμο της ομορφιάς, όπου όλα είναι πιο απλά, ανεπιτήδευτα.

Ζούμε στην εποχή που τα πάντα έχουν απλοποιηθεί στο μακιγιάζ και το skincare επισκιάζει οποιοδήποτε makeup trend. Οι τάσεις πλέον επιβάλλουν όσο το δυνατόν λιγότερο μακιγιάζ -ακόμα και στα πιο επίσημα events το makeup free είναι must.

Σε αυτές τις νέες τάσεις έρχονται να προσαρμοστούν τα makeup trends. Με στόχο πάντα την ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών, έρχονται στο προσκήνιο νέα προϊόντα ή ήδη υπάρχοντα που απλά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά είναι το τζελ φρυδιών ή αλλιώς τα brow soaps, τα οποία κατακλύζουν τα social media.

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερες διασημότητες περιποιούνται τα φρύδια τους με στόχο να φαίνονται καλοχτενισμένα, με ανοδική φορά, γεμάτα και υγιή. Τα 90s σκούρα φρύδια, σε απόλυτη γεωμετρία, ανήκουν στο παρελθόν.

Τι είναι το brow soap πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Διάσημοι makeup artists όπως ο Patrick Ta αλλά και η Anastasia Soare, ιδρύτρια του Anastasia Beverly Hills τα αποθεώνουν και δίνουν τα πιο χρήσιμα tips για σωστή χρήση και εφαρμογή. Διάσημες fashion lovers, όπως η Hailey Bieber και η Lily Collins, λένε «ναι» στο brow lamination ή αλλιώς brow lift, δημιουργώντας τα τέλεια φρύδια με τη βοήθεια ενός brow soap.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα προϊόν που έχει τη μορφή ενός σκληρού σαπουνιού, το οποίο εφαρμόζεται εύκολα με τη βοήθεια ενός πινέλου φρυδιών.

Αρκεί να βρέξουμε ελαφρώς το πινέλο φρυδιών με ένα water face mist ή ακόμα και με σκέτο νερό, να το βουτήξουμε στο brow soap και να το τρίψουμε ελαφρώς και ύστερα να δώσουμε στα φρύδια μας το σχήμα που επιθυμούμε.

TIP: Σε περίπτωση που έχουμε κενά, αφήνουμε το προϊόν να στεγνώσει εντελώς και με ένα μολύβι ή μία σκιά φρυδιών, γεμίζουμε όπου χρειάζεται.

SHARE