Γυναίκα με γυαλιά ηλίου
To προϊόν μακιγιάζ που χαρίζει λάμψη/ Φωτογραφία: Shutterstock
BRONZER IS BACK

To bronzer επιστρέφει δυναμικά -Κάναμε έρευνα αγοράς και καταλήξαμε στα τοπ 5 προϊόντα


Πριν μερικές σεζόν, αναζητούσαμε ροδαλό χρώμα στα ζυγωματικά μας: για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, όμως, ένα προϊόν υπόσχεται να δημιουργήσει ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας.

Το bronzer επιστρέφει και μάλιστα έχει βασικό ρόλο στο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά δεν το θέλουμε για να δημιουργούμε κοψίματα. Το εφαρμόζουμε πιο ελεύθερα, σε όλο το πρόσωπό μας.

Θέλουμε να αποκτήσουμε ένα με δύο τόνους πιο σκούρα επιδερμίδα-ναι, είναι γεγονός, η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι must για το 2020 και πιθανώς να τη δούμε να πρωταγωνιστεί και τον χειμώνα.

Αυτή την περίοδο, επενδύουμε σε ένα bronzer, που δεν περιέχει shimmer. Επιπλέον θέλουμε η απόχρωση να μην είναι πολλούς τόνους πιο σκούρα από τη δική μας. Αργότερα και ενώ ο ήλιος έχει αλλάξει το χρώμα του δέρματός μας, επιλέγουμε πιο σκούρα απόχρωση -αν χρειάζεται- ενώ μπορούμε να διαλέξουμε ένα προϊόν με shimmer, καθώς οι γυαλάδες ταιριάζουν απόλυτα στην καλοκαιρινή, μαυρισμένη επιδερμίδα.

Όσο για την εφαρμογή, ξεκινάμε πάντα από τα ζυγωματικά, πηγαίνουμε προς τα πάνω στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και συνεχίζουμε προς τα κάτω στο πηγούνι και σβήνουμε στο λαιμό.

Προσέχουμε την περιοχή των ματιών. Η τάση που ήθελε την περιοχή κάτω από τα μάτια να είναι σε ανοιχτό τόνο είναι πλέον ξεπερασμένη. Γι' αυτό δουλεύουμε ελάχιστο bronzer πάνω από το concealer για να φέρουμε σε ισορροπία τα ζυγωματικά με την κάτω περιοχή των ματιών.

Με μία μικρή έρευνα αγοράς καταλήξαμε σε 5 αγαπημένα bronzer, ιδανικά για να χρησιμοποιήσετε αυτή την εποχή αλλά και όλο το χρόνο. Είναι προϊόντα που γράφουν αμέσως στο δέρμα και μπορούν να δουλευτούν και να σβήσουν άψογα, με το πινέλο του ρουζ ή του contouring.

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzing Powder: Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο beauty προϊόν των beauty editors!

Tom Ford The Ultimate Bronzer: Αγαπημένο προϊόν για μαυρισμένη επιδερμίδα.

Lancôme Maxi Bronzer - 01 Light Liverté: Διαθέτει διακριτική γυαλάδα, τόση όση απαιτείται για φυσικό αποτέλεσμα!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Bronzer: Από την πρώτη στιγμή που θα το απλώσετε στο πρόσωπό σας, το συγκεκριμένο προϊόν θα γράψει και θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

M.A.C Powder Blush Harmony: Ένα από τα πιο αγαπημένα ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα σε κοψίματα αλλά και στη δημιουργία μαυρισμένης όψης της επιδερμίδας.

SHARE