Οι κρέμες για μάτια χωρίς μαύρους κύκλους
Φωτογραφία: laura celine
29|04|2024 11:23
SHARE
HACK

«Σταματήστε να βάζετε concealer στους μαύρους κύκλους» -Το μυστικό για να καμουφλάρετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια


Αν έχετε μαύρους κύκλους και προσπαθείτε να τους κρύψετε, αφήστε το concealer στην άκρη γιατί ανακαλύψαμε έναν νέο έξυπνο τρόπο για να τους καμουφλάρετε.

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι αποτέλεσμα μελάγχρωσης ή υποκείμενης ερυθρότητας και αγγείωσης. Αν οι μαύροι κύκλοι οφείλονται σε μελάγχρωση, τότε πρέπει να αναζητήσετε συστατικά με εφέ φωτισμού.

Τα προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, λειτουργούν άψογα στους μαύρους κύκλους, ενώ παράλληλα όσον αφορά το μακιγιάζ, ανακαλύψαμε μια έξυπνη τεχνική που θα «εξαφανίσει» και θα καμουφλάρει τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

H skincare specialist υποστηρίζει πως το concealer δεν θα σας βοηθήσει αν θέλετε να καμουφλάρετε τους μαύρους κύκλους, αντιθέτως, θα αναδειχθούν περισσότερο οι σακούλες κάτω από τα μάτια.

Το μυστικό, λοιπόν, ποιο είναι; Να δημιουργήσουμε με μια σκιά στο χρώμα των μαύρων κύκλων «χρωματική» αντίθεση. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αλλά στο tutorial θα δείτε πως η τεχνική αυτή λειτουργεί καλύτερα από κάθε άλλη.

Συγκεκριμένα, αντί να βάλετε concealer σε όλη την επιφάνεια κάτω από τα μάτια, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τη χρωματική αντίθεση. Με μια bronze σκιά προσθέστε χρώμα στα πιο φωτεινά σημεία ολόγυρα από τους μαύρους κύκλους.

Έπειτα «φωτίστε» τις σκοτεινές γραμμές των μαύρων κύκλων με μια πιο πορτοκαλί απόχρωση corrector.

Με ταμποναριστές κινήσεις «σβήστε» τα δύο χρώματα και θα δείτε πως, οι μαύροι κύκλοι σας θα είναι πια παρελθόν.

Δείτε βήμα βήμα πώς θα καμουφλάρετε τους μαύρους κύκλους

SHARE