στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @anouchkagauthier
BEST BUYS

6+1 concealers που καλύπτουν και το παραμικρό σημάδι -Θαυματουργά


Αν με ρωτήσετε ποιο προϊόν μακιγιάζ δεν αποχωρίζομαι ποτέ σίγουρα θα σας πω το concealer.

Τα concealers μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι «το καθήκον τους» είναι να καμουφλάρουν κάθε είδους ατέλεια, από τους μαύρους κύκλους έως το κατακόκκινο σπυράκι που εμφανίστηκε απρόσμενα.

Με άλλα λόγια, δικαίως το concealer είναι ανεκτίμητο προϊόν μακιγιάζ για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει ξεσπάσματα στην επιδερμίδα του. Σίγουρα, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και τις συμβουλές των ειδικών, αλλά μέχρι η θεραπεία να δείξει τα αποτελέσματά της, το concealer θα γίνει ο BFF σας -με άλλα λόγια ο ευκολότερος τρόπος να κρύψουμε οτιδήποτε επιθυμούμε, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Οι καλύτερες επιλογές στην αγορά έχουν κρεμώδεις υφές που αναμειγνύονται άψογα στο δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν άφθονη κάλυψη -και πολλές μάλιστα κάνουν διπλή δράση, αφού είναι ενισχυμένες με συστατικά καταπολέμησης της ακμής που προσφέρουν οφέλη φιλικά προς το δέρμα.

Στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα θαυματουργά concealers της αγοράς και σας τα προτείνουμε με κλειστά μάτια. Καλύπτουν πραγματικά και το παραμικρό σημάδι!

Fenty Beauty
Armani Beauty
FIT me, Maybelline
Make Up For Ever
Vichy Dermablend
Laura Mercier
DoubleWear, Estée Lauder
SHARE