Δύο γυναίκες φορούν γυαλιά
Φωτογραφία: Shutterstock
SUMMER HAIRLOOKS

Ανεπιτήδευτα καλοκαιρινά hairlooks που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου, μέσα σε λίγα λεπτά


Το καλοκαίρι θέλουμε να αφιερώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο για το μακιγιάζ αλλά και το hairstyle.

Tα στιλιζαρισμένα hairlooks και οι αυστηρές γραμμές ανήκουν στο παρελθόν, ενώ, ο καιρός επιβάλλει λίγο πιο ανέμελο, χαλαρό στιλ, ακόμα και στα μαλλιά.

Για να αποφύγουμε τις επισκέψεις στο κομμωτήριο, υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορεί να δημιουργήσει κάθε γυναίκα, μόνη της στο σπίτι, μέσα σε λίγα λεπτά.

Η χαλαρή πλεξίδα


Είναι ελάχιστες εκείνες που δεν ξέρουν να κάνουν πλεξίδα τα μαλλιά τους. Ωστόσο, ακόμα κι αυτές μπορούν να κάνουν ένα search στο διαδίκτυο και να ανακαλύψουν εκατομμύρια tutorials που δείχνουν τα βήματα. Για το καλοκαίρι την θέλουμε χαλαρή, με τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο και όχι σφιχτά δεμένη. Μία boho inspired πλεξίδα είναι το απόλυτο look, για πρωινά αλλά και βραδινά looks.

Messy Updo
Δεν υπάρχει σωστός τρόπος για το πώς να δημιουργήσει κάποιος ένα messy updo. Σκοπός είναι να πιάσουμε όλα τα μαλλιά μας κότσο, ψηλά στο κεφάλι. Θέλουμε και πάλι τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, να μην είναι χτενισμένα τα μαλλιά αλλά ακατάστατα, για να δώσουν αυτή τη sexy διάθεση που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτένισμα.

Half Bun
Η Khloe Kardashian καθιέρωσε το πιο εύκολο χτένισμα του καλοκαιριού. Πιάνουμε τα μισά μαλλιά μας ψηλά, σε ακατάστατο κότσο. Τα υπόλοιπα που είναι κάτω μπορούν να είναι ίσια, σπαστά, σγουρά. Το χτένισμα που μονοπώλησε το 2019, για μία ακόμη χρονιά είναι top trend και πραγματικά μπορούμε να το υιοθετήσουμε από την παραλία, μέχρι τις βραδινές βόλτες στην πόλη ή στο νησί.

SHARE