Shutterstock
Shutterstock
ΠΛΕΞΙΔΕΣ

Με αυτό το tutorial θα μάθουμε όλες να κάνουμε την τέλεια πλεξίδα


Υπάρχουν ημέρες που δεν μπορείς να αφιερώσεις ούτε ένα λεπτό για το χτένισμά σου, ενώ, είναι και κάποιες άλλες που δεν έχεις την διάθεση να το κάνεις.

Όσο για τους καλοκαιρινούς μήνες, εκεί, θέλεις απλά, γρήγορα, stylish χτενίσματα που ταιριάζουν στο χαλαρό, boho style που έχεις υιοθετήσει.

Κάτι τέτοιες ημέρες, λοιπόν, πρέπει να επιλέξεις για χτένισμα, την κλασική, αγαπημένη πλεξίδα. Ένα κομψό και girly hairstyle ιδανικό για office look, για τα καλοκαιρινά βράδια που φοράς το φόρεμά σου και κάνεις βόλτες στο νησί ή και στην πόλη, για τις ημέρες που θες να πας μία χαλαρή βόλτα με το σύντροφό σου ή με την φίλη σου.

Ωστόσο, ξέρουμε όλες να κάνουμε πλεξίδα; Είναι τόσο εύκολη όσο λένε ή απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;

Η πλεξίδα είναι ένα χτένισμα που δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζουν κάποιες γυναίκες, ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα. 

Στο Υou Τube εντοπίσαμε ένα γρήγορο και υπεραναλυτικό tutorial που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μόνη σου την πλεξίδα.

Αφιέρωσε χρόνο μπροστά στον καθρέφτη σου, ακολούθησε τα βήματα και πειραματίσου με το απόλυτο girly-chic χτένισμα όλων των εποχών.
 

Ακόμη, μην ξεχνάς ότι με την πλεξίδα μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο wavy look. Αυτό το ανάλαφρο, κυματιστό hairstyle που ταιριάζει απόλυτα στο χαλαρό στιλ του καλοκαιριού.

Η διάσημη makeup artist, Violette, μας δείχνει στο YouTube πώς δημιουργεί αυτό το ανάλαφρο wavy look καθημερινά, κάνοντας απλά τα μαλλιά της πλεξίδα.

Δες την ρουτίνα για το styling των μαλλιών της στο video που ακολουθεί και κλέψε ιδέες!