Μάσκα προσώπου/Shutterstock
Μάσκα προσώπου/Shutterstock
ΜΑΣΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Μάσκα ομορφιάς η απαραίτητη -Έρευνα αγοράς για προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις


Όσα προϊόντα ομορφιάς και να έχουμε στο ντουλάπι μας, ποτέ δεν είναι αρκετά.

Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες ομορφιάς που ενώ χρειαζόμαστε 1-2 την εβδομάδα, πάντα έχουμε παραπάνω και κάθε φορά τις κοιτάμε σχολαστικά για να καταλήξουμε σε αυτή που πρέπει να κάνουμε.

Μάλιστα το συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς είναι απαραίτητο τα τελευταία χρόνια, καθώς οι τόσες εναλλαγές στη θερμοκρασία επηρεάζουν την επιδερμίδα μας.Το δέρμα μας χρειάζεται extra ενυδάτωση, με προϊόντα εμπλουτισμένα από θρεπτικά συστατικά. Στην καθημερινή περιποίηση έχουμε έλαια, ορούς, κρέμες με υαλουρονικό οξύ, ωστόσο το βασικό βήμα που χαρίζει την extra ενυδάτωση, ανακούφιση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας γίνεται από τις ενυδατικές μάσκες προσώπου.

Και το ερώτημα που απασχολεί όλες μας είναι ποιο είναι αυτό το μαγικό συστατικό που μπορεί να αλλάξει την όψη της επιδερμίδας μας; Είναι η καθημερινή περιποίηση, η αντηλιακή προστασία, η σωστή διατροφή; 

Skincare experts τονίζουν ότι ο συνδυασμός συνηθειών και η καθημερινή εφαρμογή ενυδατικής μάσκας, κατάλληλης για τον τύπο δέρματος, μπορούν να μας χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο πολλές φορές δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Καθημερινή εφαρμογή μάσκας προσώπου; Κάτι που σίγουρα δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και ακούγεται αρκετά χαλαρωτικό και super ενυδατικό!

Ανεξάρτητα αν θα δοκιμάσουμε να κάνουμε καθημερινά μάσκα, το σίγουρο είναι ότι μία ή δύο φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε. Στην αγορά υπάρχει ποικιλία προϊόντων, τα οποία κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Οι περισσότερες είναι εμπλουτισμένες με συστατικά, που φέρουν υπερ-ενυδατικές λύσεις και έχουν σοβαρές αποκαταστατικές ιδιότητες που εγγυώνται λαμπερό και λείο δέρμα, από την πρώτη χρήση.

Αφαίρεση μάσκα προσώπου/Shutterstock
Αφαίρεση μάσκα προσώπου/Shutterstock

La Mer The Hydrating Facial: Μία πολυτελής μάσκα που βοηθάει στον καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει υγρασία ενυδάτωσης. 

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalising Mask Noir: Μια θεραπεία για εξαιρετικά λείο δέρμα που ακτινοβολεί.


Caudalie Moisturizing Mask: Η συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, λειτουργεί με στιγμιαία καταπραϋντική και ενυδατική δράση και αφήνει το δέρμα λαμπερό, απαλό, με μεταξένια υφή.

Darphin Soothing Eye Contour: Μια δροσιστική και καταπραϋντική μάσκα που αναζωογονεί ενυδατώνει το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Οι skin experts του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά της αψεγάδιαστης επιδερμίδας

Το πιο συχνό λάθος που κάνεις όταν αγοράζεις foundation