Δύο γυναίκες στο δρόμο με highlighter
Φωτογραφία: Shutterstock
DEWY DUMPLING

Makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό που της χαρίζει αποτέλεσμα λάμψης -Σαν να φοράει διαρκώς highlighter


To όνομα της Nam Vo, γνωστής makeup artist, είναι συνδεδεμένο με το highlighter.

Το πιο γνωστό makeup look της είναι το «Dewy Dumpling» look, το οποίο έχει δείξει σε πάρα πολλά video στον λογαριασμό της στο Instagram.

H ζηλευτή λάμψη στο πρόσωπό της πηγάζει τόσο από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί, όσο και από τους κανόνες που ακολουθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Όπως αναφέρει και η ίδια, θέλει το πρόσωπό της να είναι λαμπερό και ενυδατωμένο από μόνο του και όχι από τα προϊόντα makeup που εφαρμόζει επάνω σε αυτό.

Αυτά πρέπει απλά να ενισχύουν το αποτέλεσμα.

Γι'αυτό το λόγο, πριν μερικές ημέρες, έδειξε στο Ιnstagram της πώς μπορούμε μέσα από την περιποίηση της επιδερμίδας μας, να της χαρίσουμε λάμψη και super ενυδάτωση.
Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Όπως είπε η ίδια, το δέρμα δεν πρέπει να έχει ίχνος από αντηλιακή κρέμα ή κάποιο προϊόν μακιγιάζ για να μπορούν να δράσουν τα skincare προϊόντα.

https://www.instagram.com/p/CBfr6SlD7rP/
https://www.instagram.com/p/CE2aASmJusU/

Επίσης, η Nam Vo, μία φορά την εβδομάδα, κάθεται περίπου 10 με 15 λεπτά, πάνω από steamer (μηχανή που βγάζει ατμό) για να ανοίγουν οι πόροι της επιδερμίδας της.

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε το μυστικό της τέλειας λάμψης της επιδερμίδας της, το οποίο βρίσκεται σε μία μάσκα προσώπου που εφαρμόζει.

«Αυτή τη μάσκα την αποκαλούν τη «μάσκα της μπαλαρίνας» γιατί πραγματικά σφίγγει το δέρμα και του χαρίζει λάμψη».

Οι μάσκες προσώπου πριν το μακιγιάζ, είναι μία εξαιρετική λύση, για να έχετε φυσική λάμψη.

Επενδύστε σε μάσκες που χαρίζουν λαμπερό αποτέλεσμα και εφαρμόστε τες 15 λεπτά πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, σαν primer. Αν το προϊόν είναι καλό και ταιριάζει στις απαιτήσεις του δέρματός σας, θα έχετε πραγματικά λαμπερό πρόσωπο, σαν να φοράτε highlighter.

SHARE