Ξανθιά γυναίκα με ροζ φόρεμα
Φωτογραφία: Shutterstock
SEXY HAIRSTYLE

Ξεχάστε τα περίτεχνα χτενίσματα -Η απλή και εύκολη πρόταση για sexy hairstyle


Aναμφίβολα, το lockdown είναι μια περίοδος που απαιτεί ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και η διάθεση δεν είναι στα ύψη.

Η φροντίδα στον εαυτό μας μπορεί να μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε αυτή την απαιτητική εποχή. Μικρές κινήσεις περιποίησης μέσα στην ημέρα μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία μας και να μας κάνουν να νιώσουμε πιο όμορφα, χωρίς να διαθέσουμε πολύ χρόνο ή χρήματα.

Το Ιnstagram μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για home-styling. Ακολουθώντας Ιnfluencers, Ιt-girls αλλά και editors που παρατηρούν και έχουν άποψη για τη μόδα και τον κόσμο της ομορφιάς, παίρνουμε ιδέες για το ιδανικό beauty και fashion style που μπορούμε να υιοθετήσουμε όποτε το έχουμε ανάγκη.

Η απλή και εύκολη πρόταση για sexy hairstyle

Το πιστολάκι, η πρέσα και το ψαλίδι για τις μπούκλες ας μείνουν στην άκρη για λίγο.

1) Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

2) Όταν είναι ελαφρώς νωπά, πιάστε τα κότσο ή στριφογυρίστε μερικές τούφες και πιάστε τις με τσιμπιδάκι ή λαστιχάκι. Λύστε τα μαλλιά μετά από 3-4 ώρες -μπορείτε ακόμα και να κοιμηθείτε έτσι. Τα μαλλιά θα αποκτήσουν υπέροχους φυσικούς κυματισμούς.

3) Με ελάχιστο hairspray ή salt spray μπορείτε να ενισχύσετε τον όγκο και να κάνετε πιο sexy, επιτηδευμένο το look. 

Αν αγαπάτε τα updos, δοκιμάστε να τα πιάσετε χαλαρά, αφήνοντας τους κυματισμούς να φαίνονται-μην τα τραβήξετε με δύναμη προς τα πίσω, πιάστε τα απαλά, ίσα-ίσα-και υιοθετήστε ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα απόλυτα sexy hairstyle.

SHARE