Γυναικεία χέρια
Φωτογραφία: Unsplash/ Daiga Ellaby
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Σωστή φροντίδα των νυχιών και της περιοχής γύρω από αυτά με κατάλληλα προϊόντα


Η σωστή περιποίηση των νυχιών ξεκινά με την καθημερινή τους φροντίδα.

Τα έλαια και οι κρέμες πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά στην περιοχή των νυχιών, όπως ακριβώς η ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μας κάθε μέρα, ειδικά στις ημέρες μας, με το πλύσιμο των χεριών να είναι το Α και το Ω της προσωπικής μας υγιεινής.

Όταν η περιοχή αυτή είναι στεγνή και αφυδατωμένη, η υγεία των νυχιών διακυβεύεται, προκαλώντας κάθε είδους προβλήματα στην υγεία των νυχιών.  Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε μία nail expert να σας περιποιηθεί τα νύχια σας, μπορείτε μόνες σας να σπρώξετε απαλά τα πετσάκια, στο ντους χρησιμοποιώντας ένα ξύλο και να τα ενυδατώσετε αμέσως μόλις στεγνώσουν. Αποφύγετε να κόψετε τυχόν πετσάκια που προεξέχουν, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Είναι σημαντικό να αποκολληθεί από τη βάση μόνο το χαλαρό, μαλακό δέρμα. 

Στη συνέχεια ένα θεραπευτικό βάλσαμο, έλαιο ή και μία κρέμα θα επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας, ενώ θα μαλακώσει τυχόν παρανυχίδες που μπορεί να υπάρχουν.

Nail experts προτείνουν ακόμη, τη χρήση απολεπιστικού χεριών μία φορά την εβδομάδα για την τόνωση της ανάπτυξης των νυχιών και την αύξηση του κολλαγόνου στην περιοχή, η οποία θα βοηθήσει επίσης στην απορρόφηση της υγρασίας και την ενυδάτωση. Τα έλαια και τα βάλσαμα είναι καλύτερα για την αποκατάσταση της υγρασίας στα νύχια και στα πετσάκια λόγω της πλούσιας υφής τους. Από την άλλη οι κρέμες τείνουν να γλιστρούν από την πλάκα των νυχιών, ωστόσο είναι και αυτές χρήσιμες από το να μην εφαρμόζεται τίποτα.  από τίποτα καθόλου.

Κάνετε μασάζ με το επιθυμητό προϊόν, πάνω από το ίδιο το νύχι και στο δέρμα γύρω από αυτό για πλήρη ενυδάτωση και απολαύστε ένα home manicure σε εξαιρετικό επίπεδο. 

Ακολουθούν προτάσεις για προϊόντα που θα βοηθήσουν την υγεία των νυχιών σας:

Η θρεπτική κρέμα χεριών και νυχιών Nuxe Reve de Miel Creme Mains , ενυδατώνει και ανακουφίζει τα  χέρια και τα νύχια, ενώ έχει αντιγηραντική δράση.   

To OPI Nail Envy παρέχει μέγιστη ενίσχυση με υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου και ασβέστιο για σκληρότερα, μακρύτερα, ισχυρότερα, φυσικά νύχια. 

Η Jowae Creme Nourrissante Mains & Ongles είναι μια ενυδατική κρέμα για χέρια και νύχια, με αντιοξειδωτικές φωτοφαινόλες, έλαιο καμέλιας, βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, έλαιο ηλίανθου, ουρία και φυτική γλυκερίνη

Το προϊόν Essie Apricot Nail & Cuticle Oil εξασφαλίζει στα νύχια σας επαγγελματική φροντίδα.
Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος στη βάση των νυχιών και στο δέρμα γύρω από τα νύχια. Κάντε απαλό μασάζ. Χρησιμοποιείτε τακτικά.

Το GEHWOL Nail Care Δυναμωτικό νυχιών χρησιμοποιείται σε εύθραυστα νύχια ποδιών και χεριών για την υποστήριξη της φαρμακευτικής θεραπείας της μυκητίασης νυχιών. Επιπλέον βελτιώνει την ανάπτυξη των νυχιών. 

SHARE