προΪόντα για ηλικοκαμένο αποτέλεσμα
Φωτογραφία: @angelcandices
ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Καλλυντικά που χαρίζουν ηλιοκαμένο αποτέλεσμα: Όσα χρειάζεται να έχουμε στο νεσεσέρ μας


Φτάσαμε στην περίοδο που αναζητάμε μαυρισμένη όψη, αν και οι εμφανίσεις μας στην παραλία αργούν, σύμφωνα πάντα με τα καιρικά δεδομένα.

Προϊόντα μακιγιάζ είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επενδύσουμε στα κατάλληλα makeup προϊόντα και τα χρησιμοποιούμε σωστά για να ισορροπήσουμε την ηλιοκαμένη όψη που θέλουμε, με τη λευκή επιδερμίδα που έχουμε.

Foundation

Ξεκινάμε από το βασικό προϊόν που έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας. Δεδομένου ότι θέλουμε να έχουμε ηλιοκαμένο look, το επόμενο που θα αγοράσουμε μπορεί να είναι ένα ή και δύο τόνους πιο σκούρο. Το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο και συνεχίζουμε προς το λαιμό αλλά και το ντεκολτέ, σβήνοντας το ουσιαστικά. Έτσι δε θα κάνει διαφορά με το σώμα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το πρόσωπο είναι πάντα πιο μαυρισμένο, ακόμα και το χειμώνα, καθώς είναι το σημείο που εκτίθεται καθημερινά στην ηλιακή ακτινοβολία.

Προτεινόμενα προϊόντα, ιδανικά και για εφαρμογή στο σώμα, ιδιαίτερα στην περιοχή του ντεκολτέ που χρειάζεται να εφαρμόζουμε, για να το φέρουμε σε ισορροπία με το πρόσωπο και τον λαιμό:

Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15 
M.A.C Studio Face And Body Foundation
Christian Dior Dior Backstage Face & Body Foundation

Self-Tan

Αγαπημένα προϊόντα που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας που αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στο σπίτι. Επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν, κάνοντας έρευνα στο ίντερνετ. Δε θέλουμε να αφήνει στάμπες, ούτε να ξεθωριάζει άμεσα. Αυτή την περίοδο θέλουμε τη medium απόχρωση και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε είτε σε όλο το πρόσωπο ή απλά κάνοντας contouring - όπως κάνουμε με το bronzer-για πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα προϊόντα που χαρίζουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα και δε δημιουργούν λεκέδες:

The Body by TAN-LUXE
St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse
Meraki Self Tan Drops

Bronzer - Terracota

Το χρησιμοποιούμε χειμώνα, καλοκαίρι γιατί απλά αγαπάμε τα κοψίματα και είναι ο εύκολος τρόπος να δείξει πιο αδύνατο, με γωνίες το πρόσωπο μας. Γινόμαστε πιο γενναιώδορες με το συγκεκριμένο προϊόν και το απλώνουμε είτε σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ ή στα σημεία του contouring - κόκαλα ζυγωματικών, μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, στη ράγχη της μύτης και στο πηγούνι σβήνοντας το προς τα κάτω-για πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Τα δικά μας αγαπημένα bronzer που χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι για να ενισχύουμε το μαύρισμα και το χειμώνα για να κάνουμε κοψίματα στο πρόσωπο:

Max Factor Facefinity Bronzer
Clinique Powder Pop Flower Bronzer
NYX Cosmetics Matte Bronzer Bronzer
Seventeen Bronzing Powder 02

Η σειρά με την οποία έχουν μπει όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι τυχαία.

SHARE