χέρια

Κρέμες χεριών που μυρίζουν σαν να έβαλες το άρωμά σου

Είναι σημαντικό να έχουμε απαλά, ενυδατωμένα χέρια.

Η κρέμα χεριών είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο μας -μάλιστα πρέπει να την τοποθετούμε δίπλα από το κρεμοσάπουνο, ως reminder για εφαρμογή αφού πλύνουμε σχολαστικά τα χέρια μας- και φυσικά πρέπει να έχουμε μία mini συσκευασία στην τσάντα μας.

Σε καθημερινή βάση, είτε μετά από πλύσιμο χεριών, είτε μετά την εφαρμογή αντισηπτικού ή απλά επειδή νιώθουμε τα χέρια μας ξηρά, η εφαρμογή ελάχιστης ποσότητας κρέμας είναι απαραίτητη.

Επενδύοντας σε μία καλή κρέμα χεριών, με συστατικά που αρωματίζουν ευχάριστα τα άκρα μας, με την τακτική εφαρμογή διατηρούμε ένα μοναδικό essense.

Επιλέγουμε τα συστατικά που προτιμάμε σε αρώματα, αν για παράδειγμα μας αρέσουν τα floral, μπορεί η κρέμα χεριών μας να έχει ορχιδέα ή τριαντάφυλλο. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να αρωματίσουμε ευχάριστα τα χέρια μας.

Καθώς κουνάμε τα χέρια μας, το άρωμα διαχέεται και είναι πραγματικά τόσο ευχάριστο που φτιάχνει τη διάθεση μας. Τα χέρια μας δεν είναι μόνο απαλά, έχουν και μοναδικό άρωμα. Σαν να ψεκαστήκαμε εκείνη τη στιγμή με το αγαπημένο μας eau de parfum.

Οι επιλογές που ακολουθούν είναι εξαιρετικές. Τόσο σε επίπεδο ενυδάτωσης, όσο και αρώματος θα σας ενθουσιάσουν. Πραγματικά αξίζει να επενδύσετε σε μία καλή κρέμα χεριών και να προσθέσετε την pocket συσκευασία στην τσάντα σας και την κανονική στο μπάνιο σας, δίπλα στο κρεμοσάπουνό σας.

Diptyque Eau Rose Hand CreamLove Beauty and Planet Murumuru Butter & Rose Delicious Glow Hand CreamL'Occitane Shea Butter Hand CreamLano Everywhere Multi-Cream AlloverMolton Brown Hand CreamJo Malone Hand Cream