Γυναίκα με γυαλιά

Led Mask: Η νέα θεραπεία που κατακλύζει το internet-Τι είναι και σε ποιους απευθύνεται

Η περιποίηση του προσώπου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού στις μέρες μας, οι γυναίκες μπορούν να έχουν στο σπίτι τους, εκτός από τα κατάλληλα skincare προϊόντα, διάφορες συσκευές.

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία και η φροντίδα του δέρματος συγκρούστηκαν περισσότερο από ποτέ και τουλάχιστον εμάς, τις beauty editors, που καθημερινά ενημερωνόμαστε για ό,τι νέο κυκλοφορεί, μας έκαναν να αναρωτηθούμε:

Θα υπάρξει η ημέρα που θα αντικαταστήσουμε την κρέμα και το serum με κάποιο εργαλείο υψηλής τεχνολογίας;

Η σύντομη απάντηση που μπορώ να σκεφτώ είναι μάλλον όχι. Είναι δύσκολο για μία γυναίκα που σέβεται και φροντίζει την επιδερμίδα της, να αφήσει ξεχασμένο στο ράφι, ένα skincare προϊόν και να το αντικαταστήσει με κάποιο gadget περιποίησης της επιδερμίδας.

Ωστόσο το μέλλον δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς και αυτή τη χρονική περίοδο ενημερωνόμαστε για ό,τι νέο κυκλοφορεί, στον κόσμο της ομορφιάς.

Οι LED μάσκες είναι η επανάσταση στο skincare, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα sites στο εξωτερικό. Ο ρόλος τους είναι να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, να καταπολεμήσουν την ακμή και να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία μασάζ προσώπου μιμούμενα το φυσικό λεμφικό σύστημα του σώματός σας.

Μία LED μάσκα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλαπλές θεραπείες. Τα κόκκινα φώτα LED διεισδύουν στο δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, τα μπλε φώτα LED σκοτώνουν τα βακτήρια που προκαλούν ακμή και μειώνουν τα σημάδια λεπτών γραμμών. Τέλος ο συνδυασμός κόκκινου και μπλε δρα κατά των δυσχρωμιών και των φλεγμονών που υπάρχουν στο πρόσωπο.

Το χαρακτηριστικό που απογειώνει τις LED μάσκες είναι ότι όλα αυτά τα οφέλη μπορούν να τα προσφέρουν σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Η θεραπεία με φως LED είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό για αισθητικούς, ενώ υπάρχουν αρκετοί skincare lovers-junkies που έχουν ήδη επενδύσει στο συγκεκριμένο προϊόν και το διαθέτουν σπίτι τους.