Μαριάννα Τουμασάτου
Instagram/ @mariannatoumasatou
15|02|2023 14:48
SHARE
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Αντί για μπαλαγιάζ -Η τεχνική βαφής που υιοθέτησε η Μαριάννα Τουμασάτου υπόσχεται φυσικό αποτέλεσμα


Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει αφήσει εδώ και καιρό τις σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά της και έχει υιοθετήσει ένα φωτεινό ξανθό, το οποίο δείχνει τέλεια στο ανάλαφρο καρέ της.

Tα μαλλιά της γνωστής ηθοποιού επιμελείται εδώ και καιρό ο hair stylist, Ιωάννης Μιχαλέλης, ο οποίος δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους στον λογαριασμό του στο Instagram με τα ανανεωμένα looks της. Τώρα, σε νέα ανάρτησή του, ο κομμωτής της αποκάλυψε το νέο «φρέσκο» hairlook της ηθοποιού που της πάει πολύ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έμεινε πιστή στο ανάλαφρο και νεανικό καρέ της, όμως φαίνεται ότι έκανε Blonde Bombshell Shadow Roots, ανταύγειες δηλαδή οι οποίες κάνουν το χρώμα να μοιάζει πιο φυσικό, με τη ρίζα να παραμένει σκούρα δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση.

Ο hair Stylist, Ιωάννης Μιχαλέλης, ονόμασε τη τεχνική αυτή Blonde Bombshell Shadow Roots, με την οποία ανέδειξε το ξανθό χρώμα των μαλλιών χωρίς να το ταλαιπωρήσει με περιττό ντεκουπάζ όλη την κόμη.

Μόνο με ανταύγειες στους τόνους του ξανθού και πιο σκούρα απόχρωση στη ρίζα των μαλλιών ανανέωσε το look της ηθοποιού με τεράστια επιτυχία.

Blonde Bombshell Shadow Roots: Η νέα τεχνική που υιοθέτησε η Μαριάνα Τουμασάτου θα φρεσκάρει το ξανθό

Η τεχνική αυτή αφενός διευκολύνει όσες γυναίκες έχουν ξανθά μαλλιά, αφού δεν ταλαιπωρεί την τρίχα, αφετέρου αν δεν είσαι φυσική ξανθιά, το άγχος της πιο σκουρόχρωμης ρίζας που φαίνεται ενώ μακραίνουν τα μαλλιά δεν θα σε επηρεάζει πια καθόλου.

Ο κομμωτήςκάνει ανταύγειες και δίνει βάση πάνω από αυτές ενώ επιμένει στις πιο σκούρες αποχρώσεις τηςρίζας. Αυτό όχι μόνο δίνει στα μαλλιά μια πιο δροσερή αίσθηση ζωντάνιας, αλλά παρατείνει τη ζωή του χρώματος δημιουργώντας την αίσθηση του ξεθωριάσματος μεταξύ ρίζας και μαλλιών, αντί να αφήσει μια «σκληρή» διαχωριστική γραμμή.

Η Lauren Grummel, hairstylist στη Νέα Υόρκη, λατρεύει αυτή την τεχνική και τονίζει πως, ενώ μια πιο σκούρα απόχρωση στη ρίζα μπορεί να γίνει σχεδόν σε οποιαδήποτε απόχρωση, της αρέσει ιδιαίτερα να κάνει αυτή την τεχνική στις ξανθές πελάτισσές της. «Το λατρεύω για τη λεπτή του αντίθεση», λέει.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα νέο look βασισμένο σε αυτή την τεχνικήζήτησε από τον κομμωτή σου ανταύγειες με πιο φωτεινά άκρα, highlights στο μεσαίο μήκος και λιγότερο ξανθά στη ρίζα.

SHARE